SZTÁRDZSÚSZ

Sokkoló videó, így tálal ki Harry herceg és Meghan Markle a királyi családról

A sussexi herceg és hercegné teljes őszinteséggel beszéltek magánéletükről és arról, miért vonultak vissza.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló részletek derültek ki Meghan Markle és Harry herceg interjújából, amit Oprah Winfrey-nek adtak. A herceg és hercegné teljes beszélgetése még nem került adásba, de már az első két promóciós videó felborzolta a kedélyeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Előző héten szerdán és csütörtökön vették fel a műsort az amerikai talkshow házigazdájával, aki már a 2018-as esküvőjüknek is a vendége volt, és határozottan támogatta döntésüket, hogy hagyják el az Egyesült Királyságot. A vasárnap adásba kerülő beszélgetés során Meghan Markle állítólag lerántja a leplet arról, hogyan fogadták Nagy-Britanniában, és mi vezetett ahhoz, hogy meg sem álltak a világ túlsó végéig.

Harry herceg és Meghan Markle Oprah műsorának a vendégei voltak

Harry herceg és Meghan Markle Oprah műsorának a vendégei voltak
Fotó: YouTube

A két előzetessel a készítők egyenesen ledöbbentették a királyi család rajongóit, mivel még az egyikben Harry herceg megható vallomását vágták be, addig a másikban a műsorvezető sokat kecsegtető kijelentését, miszerint Sussex hercege több sokkoló részletet is elárult az életéből.

„A legnagyobb gondom az volt, hogy féltem, a történelem megismétli önmagát” - utalt Harry édesanyja, Diána hercegnő sorsára, majd folytatta: „Nagyon megkönnyebbültem és boldog vagyok, hogy itt ülhetek és beszélhetek veled, a feleségemmel az oldalamon. El sem tudom képzelni, mit élhetett át, milyen folyamatok zajlottak le benne, annyi évvel ezelőtt.”

Harry és Meghan interjúja március 7-én este 20 órakor kerül adásba a külföldi csatornákon – írja a Deadline.

Miután véletlenül kiderült, hogy Harry és Meghan két hét múlva egész estés interjúban tálal ki Oprah Winfrey-nek a királyi ház viselt dolgairól, megszületett a londoni döntés: megfosztják őket királyi pártfogói feladatköreiktől és tiszteletbeli katonai címeiktől.

Eddig Harry herceg viselte a királyi tengerészgyalogosok főkapitánya, a légierő és a haditengerészet parancsnoki címeit, amelyeket a királynő adományozott két afganisztáni szolgálata után. De nemcsak ezeket veszítette el, hanem az örökösödésben elfoglalt helyének is búcsút mondhat hitvesével, akivel éppen második gyermeküket várják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?