SZTÁRDZSÚSZ

Győzike családját fenyegeti a haragosa

Érdekes az a világ, ahol az adós megveri a kölcsönadót, és ahol éppen az fenyegetőzik, akit jogerős ítélet kötelez a fizetésre. Pedig ez a világ itt van Salgótarján és Kecskemét között..
  • Szerző: Buster

Mint ahogy arról a %% elsőként beszámolt kedden, másodfokon is kimondta a bíróság, hogy Gáspár Győzőnek jár a kölcsönadott, de soha vissza nem kapott két millió forint, amivel régi barátja akarja megrövidíteni. Ezután a vesztes fél édesanyja megtámadta Győzikét és egy újságírót is, sőt a showmant pofon is vágta.

Az ügynek azonban koránt sincs vége. Az adós család ugyanis telefonon fenyegette meg Győzike öccsét, Gáspár Zsoltit, valamint az apjukat is.

"Felhívott engem valami hölgy, szerintem éppen az, aki a bátyámra is rátámadt, és fenyegetni kezdett engem és az édesapánkat is."

Azt mondja, olyan információi vannak a családunkról, melyekkel tönkretehet minket. Ezen én csak nevetni tudok. Mondtam is neki, hogy csak tessék próbálkozni.

"Nekünk nincs rejtegetnivalónk, de ha jól tudom, nekik vastagon van vaj a fülük mögött”

- mondta Gáspár Zsolti, akitől, Győző vette át a szót.

"Lehet minket fenyegetni, bár nem nagyon értem mit akarnak a testvéremtől és az apámtól, hiszen nekem tartoznak. Hihetetlen, hogy a jogerős ítélet után sem képesek felfogni, hogy fizetniük kell! Most kivárom a törvényben előírt tizenöt napot, de ha a lejártakor nem adják oda a kétmillió forintot, sátrat verek a házuk előtt, ere megesküszöm!” - fakadt ki a roma showman.  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?