SZTÁRDZSÚSZ

Kiakadt a színésznő: külföldi bűnbanda csapott le Gregor Bernadettre

Súlyos hitelrontás áldozata lett Gregor Bernadett! Egy lájkvadász oldalra kikerült egy vele készült álinterjú, ami azóta futótűzként terjed a világhálón. A portált egy külföldi, lenyomozhatatlan szerverről irányítják. A Jászai Mari-díjas színésznő jogi lépéseket fontolgat!
  • Szerző: BDF

Ismét lecsapott a lenyomozhatatlan weboldal, csúnyán visszaéltek Gregor Bernadett nevével! A kamuportál ismét a kormány lejáratásán munkálkodik. Ezúttal a nyugdíjprémiumok kiosztásával kapcsolatban hazudtak, amihez a Jászai Mari-díjas színésznő nevét és arcát használták fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Gregor Bernadett megrökönyödve olvasta azt az álinterjút, amit ráadásul egy ismeretlen férfi küldött át neki a Facebookon. „Jövő héten megkapják a prémiumokat a nyugdíjasok, amit én biztosan nem osztanék ki nekik, hiszen ez nem más, mint kútba dobott pénz” – állt a kamuoldal cikkében, aminek – a színésznő legnagyobb bánatára – be is dőlt az ismeretlen pasas, és üzenetében nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést tett Bernadettre.

„A messengeren, az engedélykérések között láttam, hogy van egy üzenet, ami a következőképp kezdődött: apád, ha látná, miket nyilatkozol…, és utána láttam meg, hogy csatolta ezt a cikket. Nyilván látom, hogy ki mindenkivel csinálták már meg ezt. A szájukba adnak olyan mondatokat, amiket sohasem mondtak, és szándékosan lejáratják az embert. Szerintem ez nem a személyem ellen szól” – kezdte a -nak Gregor Bernadett, aki elmondta, jogi lépéseket fontolgat az ügyben.

„Ha hazugságokat terjesztettek rólam, vagy rágalom ért, mindig nagyon jól bevált, hogy jogi segítséget kértem. Ugyanakkor most beszéltem olyan emberekkel, akik szintén ilyen kamuoldalak áldozatai lettek. Ezek állítólag valamilyen külföldi szerverről működtetett dolgok, ezért nagyon nehéz utánajárni” – mondta el a Jászai Mari-díjas színésznő, aki maga is megpróbálta beleásni magát a részletekbe, de zsákutcába jutott.

A Jászai Mari-díjas színésznő érthető módon kiakadt a történteken. Hogy mit mondott még, elolvashatod a napilap keddi számában!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?