SZTÁRDZSÚSZ

Gesztesi segítségével hizlalja bankszámláját Berki Krisztián

Az Édes Élet sztárja főszereplő lesz Gesztesi Károly legújabb filmjében. Ha minden jól megy, már idén akcióhősként debütálhat a filmvásznon.
  • Szerző: B.D.

Berki Krisztián életének eseményein már viszonylag ritkán lepődünk meg. A napi szintű, bölcs beszólásait már megszokhattuk, és a hirtelen hazaköltözése sem volt olyan megdöbbentő. Attól viszont elkerekedett a szemünk, hogy színészi pályára készül. Sőt, nemcsak tervbe vette a váltást, de már meg is kapta első szerepét.

Az Édes Élet sztárja Gesztesi Károly legújabb filmjének főszerepében fog keménykedni.

Reszkessenek a színészek, mert jövök!

- mondta Krisztián az Aktív stábjának.

Gesztesi - akiről mostanában ijesztő hírek keringenek - különleges szerepet szánt Berkinek, aki felkészülten ment a castingra, hiszen már hónapok óta jár kaszkadőrképzésre. A színész-rendező úgy érzi, hogy rábukkant Krisztián személyében a hiányzó karakterre, és könnyen együtt tudtak majd dolgozni.

Hiányzott mindig egy figura, aki mögöttem van.

"Aki egyébként - most nem árulok el nagy titkot, amerikai filmekben sablon, hogy a főszereplő mögött áll egy ember, aki nagyon keveset beszél, de amikor így csinál (homlokát vakarja) a főszereplő, akkor ő előlép és elrendezi a dolgokat. Krisztiánt igazából erre szánom."

- számolt be a kigyúrt celebnek szánt szerepről Gesztesi.

A kaszkadőrgyakorlatok nem veszélytelenek - ráadásul Berki védőfelszerelés nélkül lép majd a tettek mezejére  - azonban nagy valószínűséggel nem kell őt félteni. Ha minden jól alakul, idén már láthatjuk is a filmvásznon, és a szerepléssel valószínűleg megint alaposan gyarapítja a bankszámláját.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?