SZTÁRDZSÚSZ

Családi tragédia után romlott meg Gáspár Győző és Zsolti kapcsolata

Győzike és Zsolti között a jelek szerint kibékíthetetlen ellentét feszül. A testvérek a család legnagyobb tragédiája óta nem állnak szóba egymással...
  • Szerző: Buster

Gáspár Győző pénteken a Bors napilapban vallott őszintén testvéréhez fűződő rossz viszonyáról. Gáspár Zsolti és ő hosszú évek óta nem, vagy csak alig állnak szóba egymással és a tavaly karácsonyra időzített „nagy békülést” is csak a pénz motiválta. A fiatalabb Gáspár fivér ugyanis 1 millió forintot zsebelt be a magazintól, ahol megjelent az idilli testvérkapcsolatról szóló páros interjú. De mikor is romlott meg a viszonyuk ilyen végletesen?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

gáspár győző győzike

Gáspár Gyõzike (Fotó: Ripost / Máté Krisztián)

2021 márciusában lesz hat éve, hogy elhunyt a Gáspár-testvérek édesanyja. Amíg ugyanis Marika néni élt, szó sem lehetett arról, hogy Győzike és Zsolti haragban legyenek. Az asszony kérlelhetetlen keménységgel tartotta egybe a családot és mindig kibékítette az acsarkodó fiait. Az idősebb Gáspár Győzőt akkoriban maga alá temette a gyász, így nem tudott gátat szabni a szép lassan elmélyülő testvérviszálynak. Amire pedig észbe kapott, már nem tudta kibékíteni fiait.

gáspár zsolti

Gáspár Zsolt (Fotó: Ripost)

Vajon lehet még béke a Gáspár-családban?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?