SZTÁRDZSÚSZ

Friss fotókon a koronavíruson átesett magyar énekes: végre mosolyog

Saját bevallása szerint Delhusa Gjon igazi örökmozgó, akinek nagyon hiányzott már, hogy a nyakába vegye a természetet. Erre két hónapot kellett várnia, miután elkapta a koronavírust.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas két hónapot tudhat maga mögött Delhusa Gjon, aki még októberben számolt be róla, hogy elkapta a koronavírust. Miután pozitív lett a tesztje, mentővel szállították kórházba. Ezt követően napokig nem adott életjelet magáról, végül a lánytestvére törte meg a csendet, aki alaposan ráijesztett a rajongókra, miután közölte, hogy az énekes állapota romlott, a tüdőszintje 80 százalék alá esett, ezért át kellett szállítani az intenzívre. Delhusa összesen 23 napot töltött kórházban. Miközben a zárójelentését várta, könnyek között mondta el, hogy végre negatív lett a tesztje, és hazamehet a kórházból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek már egy hónapja, és bár az énekes nem tagadta, hogy fizikailag és lelkileg is nagyon megviselték a történtek, a Facebook-oldalára feltöltött fotói végre arról tanúskodnak, hogy ez a rémálom már a múlté! Az igazi örökmozgó énekes, imád a természetben barangolni, órák hosszat kirándulni, ám a veszélyes fertőzés miatt egy időre erről a szenvedélyéről is le kellett mondania. Nos, most két hónap után először végre túracipőt húzhatott, és menyasszonyával, Fannival, valamint négylábú barátaikkal nyakukba vették a természetet.

Bár elképzelni is nehéz, mit élhetett át Delhusa, a friss fotókon széles mosollyal az arcán adta rajongói tudtára, hogy jól van, szervezete szépen erősödik, és nagyon óvatosan, fokozatosan tér vissza a mindennapokba.

A rajongói szerint is nagyon jól néz ki, nem látszik rajta, min ment keresztül az elmúlt hetekben.

A képekkel kapcsolatban megkerestük az énekest, akitől állapota felől érdeklődtünk.

„Köszönöm szépen, jobban vagyok, folyamatosan javul az állapotom” – mondta el szűkszavúan az énekes, aki a részletekre nem akart kitérni. Ez persze érthető is, minden bizonnyal még az emlékezetéből is kitörölné mindazt, ami vele történt.

Két kezével épített medencét otthonában

Delhusa tavasszal a világjárvány miatt elrendelt karanténban sem tétlenkedett. Mivel a strandok zárva voltak, úgy döntött, hogy saját strandot épít a kertjében. Néhány héten belül meg is nyitotta a „Gjoni beach”-et. „A semmittevés felemésztette volna a lelkemet. Ha nem alkothattam a zenében, alkottam az építészetben” – írta akkor.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?