SZTÁRDZSÚSZ

Fodor Zsóka is megkapta a koronavírus elleni kínai vakcinát!

A színésznő telefonon jelentkezett be a Mokka stúdiójába, hogy elmesélje a tapasztalatait a napokban megszerzett oltásával kapcsolatban.
  • Szerző: ripost

A napokban megkapta a koronavírus elleni első oltást Fodor Zsóka! A színésznőt a kínai vakcinával oltották be, és hamarosan megkapja a második adagot is, így teljesen védetté válik majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fodor Zsóka is megkapta a koronavírus elleni kínai vakcinát

Fodor Zsóka is megkapta a koronavírus elleni kínai vakcinát (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Hétfőn kaptam egy kis kínait nőnapra, ajándékba” – tréfálkozott a Mokkában Fodor Zsóka, aki elmondta, egy nagy vágya vált valóra. „Nagyon régóta vártam már, mert dolgom van, próbát akarok kezdeni egy kolléganőmmel, ami egyelőre nem publikus. A húsvéti nyuszi hozza nekem a másik kis kínait!” – utalt arra, hogy akkor kapja meg a második vakcinát.

A színésznő nagyon szeret élni, és az adásban elárulta, hogy ő sosem unatkozik: mindig lefoglalja magát valami érdekes tevékenységgel, és nagyon örül, hogy hamarosan védve lesz a kegyetlen vírus ellen.

„Próbálom mindenben meglátni a jót. Most például megtudtam, milyen egy nyugdíjas élete akkor, ha nem színházzal foglalkozik. Azt kell mondanom, nem rossz, nem rossz, ha az ember időben gondol arra, hogy előbb-utóbb megöregszik. Na, mondjuk, az tőlem még jóval odébb van! Időnként verseket mondok hangosan, gyakorolok a szobában és egyszerűen nem veszem észre, hogy nincs színház! Várom természetesen, de nem unatkozom!”

A színésznő természetesen tudja, hogy az első vakcina nem biztosít teljes védelmet, éppen ezért ugyanúgy védekezik a vírus ellen, maszkot visel és rendszeresen fertőtleníti a kezét. Viszont bízik az oltásban, és reméli, hogy addig már nem is lesz semmiféle baja, míg meg nem kapja a második adagot húsvétkor.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?