SZTÁRDZSÚSZ

Új életet kezdett Fodor Zsóka, itt találta meg a boldogságot

Másfél éve megváltozott Fodor Zsóka élete! A népszerű színésznő úgy döntött, elhagyja a fővárost, és Pécsre költözik, hiszen hosszú ideje tervezte ezt már.
  • Szerző: Ripost

Bár a koronavírus-járvány csúnyán keresztülhúzta Fodor Zsóka terveit, a színésznő ennek ellenére sem búslakodik. Sőt, boldogabb, mint valaha, hiszen Pécsett megtalálta a számításait. Ám erre hosszú éveket kellett várnia, ugyanis másfél évvel ezelőtt még Budapesten élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fodor Zsóka
Fotó: Markovics Gábor

„1962 óta vártam arra, hogy végre Pécsre költözhessek. Most már másfél éve lakom itt, és annyira élvezem, hogy azt nehéz szavakba önteni. A lakás, a város, az emberek szeretete nagyon sokat jelent nekem. Boldog vagyok itt! Bár sajnos most nincsenek előadásaim, megtaláltam a pozitívumot ebben a helyzetben is: a barátnőimmel rengeteg időt tudok együtt tölteni” – kezdte lapunknak Zsóka, aki imád a természetben barangolni, ehhez pedig a legjobb társaságot is megtalálta.

„Sokat kirándulunk a környéken, kell a mozgás, mert azért az utóbbi időben felszaladt pár kiló. Imádok enni, szóval nincs mit tenni... Emellett verseket szavalok otthon, filmeket nézek, olvasok. Ha pedig kint vagyok, akkor nagyon figyelek a szabályok betartására. A maszk mellett kesztyűt is hordok” – fogalmazott a színésznő, aki karácsonykor sem lesz egyedül, ugyanis a szentestét a barátnőivel tölti.

 

Mozgalmat indítana

Bár a lakásából nem szívesen mozdul ki, Fodor Zsóka ebben a nehéz helyzetben is szeretne segíteni a nyugdíjasokon, akiknek egyedül kell gondoskodniuk magukról.

„Szenvedélyesen gyűjtöm az újságokat és a könyveket, és most úgy döntöttem, hogy ezeket felajánlom jótékony célra. Van itt egy karitatív szervezet Pécsett, és én nagyon jó barátságban vagyok a vezetőjükkel. Mivel ők járják a várost, gyógyszereket és élelmet visznek, felajánlottam, hogy az én kiolvasott könyveimet és regényeimet vigyék el a nyugdíjasoknak. El is vitték és mindenki nagyon örült neki! Arra gondoltam, hogy ezt egy mozgalommá is lehetne fejleszteni!” – mondta lapunknak Zsóka.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?