SZTÁRDZSÚSZ

Félmeztelenül mutogatják magukat új videóklipjükben a magyar énekesek

Munkásnak öltöztek a Kelemen Kabátban tagjai legújabb, A hónap dolgozója címû daluk klipjében. A csapat maga is keményen dolgozik, fesztiválról-fesztiválra járnak.
  • Szerző: BDF

A Kellemen Kabátban idén nyomja a fesztiválszezont, a nyári hőségben pedig ledobták a slágerbombát A hónap dolgozója képében.

„A dal alapjait kb. egy éve írtam meg, de mindenképpen nyáron terveztük kiadni a könnyed dallamvilága és reggae-s lüktetése miatt. Ezt ellensúlyozza a szöveg beszólós, kicsit flegma világa. Így lett teljes a dal, jellemző ránk a komplex, több síkon ható dalszerzés”- meséli Horváth Boldi, a zenekar frontembere.

A klipet úton a VOLT Fesztivál fele és Hajdúböszörményben forgatták, Lehel Olivér rendezte és Telek Zoltán volt az operatőr, színészként pedig ezúttal is a csapat tagjai remekelnek. Ezúttal munkás overálban és meztelen felsőtesttel szerepelnek. Boldi szerint az, hogy munkásruhában vannak egyfajta szimbólum, úgy gondolja, hogy egy egészséges társadalomban mindenki munkájának ugyanolyan fontosnak kellene lennie:

„A klip legnagyobb kihívása az volt hogy hogyan jelenjen meg a klipben a dalszöveg, ami nagyon sokféleképpen értelmezhető, énekelheti ezt például: nő a férfinak, férfi a nőnek, gyerek a tanárnak, keményen dolgozó kisember a politikusnak, szülő a gyereknek, gyerek a szülőnek, mentős a hülye fesztiválrészegnek stb. Végül a legjelképesebb, legegyszerűbb oldalt mutattuk meg, ebben volt a legtöbb lehetőség vicces szituációkra.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?