SZTÁRDZSÚSZ

Ezzel a barna nővel töltötte a délutánt Palik László – Lesifotó

Palik László hétvégén egy barna hajú nővel iszogatott a Városligetben.
  • Szerző: angie

Néhány héttel ezelőtt futótűzként terjedt a hír, hogy Palik László és Marsi Anikó a szakítás mellett döntöttek, mostanra pedig már a válást is elindították.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László fontos bejelentést tett a döntőkkel kapcsolatban

Palik László titkos találkája
Fotó: TV2

Időközben kiderült, hogy a Tények műsorvezetője tovább is lépett: Szulák Andrea exével jött össze. A legfrissebb pletykák szerint Palik sem magányosan tölti a hétköznapjait. Nem csak a hírek, de a képsorozat szerint sem, amit a Bors egyik szemfüles olvasója vasárnap készített az Exatlon Hungary műsorvezetőjéről.

A fotók alapján Palik László a délutánt egy csinos, barna hajú nő társaságában töltötte, akivel láthatóan jól érzeték magukat, élvezték egymás társaságát és a nyugalmat a Városligetben.

A kérdés csak az, ki lehet ez a csinos hölgy? Egy új barátnő? Esetleg egy családtag? Vagy egy közeli barát? Az biztos, hogy nem a csinos személyi edző, Cservenák Alexandra, hiszen ő hosszúhajú, szökésbarna nő. Igaz, ez idáig a kapcsolatot egyikőjük sem vállalta fel, így az is megeshet, hogy Palik László több vasast tart a tűzben.

Fotó: Bors

Érthető is lenne, ha tizenöt évnyi házasság után nem akarná gyorsan elkötelezni magát. A kérdés tehát az: egyetlen hölgy dobogtatta meg a műsorvezető szívét, vagy a fotón szereplő barna teremtés is felkeltette az érdeklődését? A Bors olvasója szerint a lány odáig volt Laciért.

„Vasárnap délután a Városligetben sétáltam a barátnőmmel, amikor az egyik kávézó teraszán megláttam őket. Bevallom nagyon izgatott lettem, mert több újságban is olvastam, hogy Palik Lacinak új barátnője van, de senki nem tudta, hogy ki az. Jól érezték magukat, a lány nagyon odafigyelt Laci mondandójára, aki végig lezser volt. Egy biztos, nekem ez nem munkamegbeszélésnek tűnt, de ki tudja” – jegyezte meg viccesen a leleményes olvasó, akinek végső soron igaza lehet.

Miért is lenne munkamegbeszélése vasárnap ebédidőben? Cservenák Alexandra az Instagram bejegyzései alapján hétvégén gyerekeket táboroztatott vidéken. Természetesen megkerestük Palik Lászlót, de nem kívánt nyilatkozni a fotók kapcsán.

Ha szeretnéd megnézni a műsorvezetőről és a hölgyről készült összes fotót, vedd meg a Bors szerdai lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?