SZTÁRDZSÚSZ

Ezért ránthatott fegyvert Kis Grófo!

Megvert és megfenyegetett két abonyi férfit a bulibáró, vagyis Kis Grófo és testvére. Legalábbis ezt állítják. Az incidens állítólag egy elszámolási vita miatt történt. A rendőrség nyomoz az ügyben.
  • Szerző: BDF

Részben magán, részben anyagi természetű vita kapcsán Kis Grófo és testvére az ügyfeleimet leszorították Abony főutcáján. Ezt követően megverték őket.

Később pedig pisztolyt is fogtak rájuk. Ezzel zárultak a cselekmények” – mondta a Mokkában Dr. Mocsai Gergely a két férfi jogi képviselője, aki azt is elárulta, mi állhatott a támadás hátterében.

"Közvetlen rokoni kapcsolat nincsen közöttük. Élettársi kapcsolat volt a két család két tagja között, ami megszakad. Innen alakult ki a vita. Az ügyfeleim a bulibáró családjával szemben fogalmaztak meg általuk jogosnak vélt követeléseket. Egy élettársi vagyonközösség kapcsán. Ez volt a vita kiinduló oka."

A jogi képviselő elmondta, hogy bár szemtanukról egyelőre nem tudnak, van más bizonyítékuk az énekes ellen, amelyeket egyelőre nem kívánnak közölni. Ezen kívül látlelet is készült.

"Természetesen vannak más bizonyítékaink is. Ám ezt nem áll módomban felsorolni."

Az ügyfeleimnek lényegében egy céljuk van, és ez nem Kis Grófo besárazása. Õk egy dolog miatt tettek feljelentést. Mégpedig azért, mert félnek. Annak érdekében fordultak a rendőrséghez, hogy többször ne fordulhasson elő ilyen eset Abony főutcáján.

És ezeket olvastad már?