SZTÁRDZSÚSZ

Ezért érkezik császárral Majkáék kisfia

Majka és Dundika már vágják a centit, hiszen alig egy hónap múlva megérkezik Marián kisöccse. Már biztos, hogy első fiukhoz hasonlóan, császármetszéssel születik majd meg a kis srác.
  • Szerző: Buster

Dundika Mariánnál úgy tervezte, hogy megéli az anyává válás minden szépségét és fájdalmát, de a sors közbeszólt, és bizony komoly riadalmat okozott az anyukának és az apukának is.

"Úgy terveztem, hogy természetes úton, kádban fekve szülök. Majd az orvos jelezte, hogy a szűk medencecsontom miatt valószínűleg császár lesz.

Aztán egy héttel a várható szülés előtt görcseim lettek, és be kellett mennem a kórházba. És a vizsgálatokon kiderült, hogy a köldökzsinór a baba nyakára tekeredett, így már nem volt kérdés a műtét.

De ha újabb baba jön, nem biztos, hogy hiányozna egy 18-20 órás vajúdás, mert a menstruációs fájdalmakat is borzalmas megszenvedtem korábban” - mesélte első gyermeke születése után Majoros Hajni.

Így tehát leszögezhetjük, hogy nem úri passzió, vagy éppen a tervezett szülés diktálta hóbort mondatja Majkával, hogy nem engedi kedvesét természetes úton szülni. Egyszerűen arról van szó, hogy a tökéletes orvosi kontroll alatt végzett beavatkozással elkerülhetik, hogy második gyermekük is veszélybe kerüljön.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?