SZTÁRDZSÚSZ

Ezért élt rettegésben Bódi Guszti családja!

A zenész egy országra ijesztett rá 2009-ben, amikor infarktust kapott. De ennek már nyoma sincs.
  • Szerző: Buster

Bódi Guszti láthatóan kicsattan az egészségtől, ráadásul sokat fogyott az utóbbi időben, ami meg is hálál neki az egykor rendetlenkedő ketyegője. A mulatós zene egyik legnagyobb alakjával a 103.9 Sláger FM és a Sláger TV gigabuliján találkoztunk.

"Köszönöm, hogy észrevettétek, tényleg bomba formában vagyok.

Margóval együtt belekeztünk egy egészséges alapokon nyugvó fogyókúrába, aminek én már a második szériáját kezdtem el a minap.

Ez egyébként főként Csaba fiamnak köszönhető, aki rám szólt, hogy nem lesz ez így jó, és figyeljek oda magamra, mert ő és persze a családban senki, nem akarják még egyszer átélni azt az ijedséget, amit akkor éreztek, amikor beteg lettem”- mesélte a %%-nak Guszti, aki egyéb módon is igyekszik fitten tartani magát.

"Néha még a tornázásra is ráveszem magam, bár ez némileg nehezebben megy mint a diéta. Az unokáim egyébként felérnek egy kardió edzéssel, annyira kis elevenek. Én akkor kapcsolódom ki, ha velük és a családdal lehetek.

Nemrég sikerült elutaznunk Nagyecsedre, ahol a tiszteletünkre összegyűlt a szűk család, úgy negyven fő. Egy két óránk volt csak, de csodálatos volt

- árulta el Bódi Guszti, aki hajnalig mulatott a sokadalomban.

És ezeket olvastad már?