SZTÁRDZSÚSZ

Ezért akadt ki a magyar rajongókra Will Smith

Will Smith-t már megerősített biztonsági intézkedések mellett szállítják Budapesten.
  • Szerző: Ripost

Még csak pár hete forgat hazánkban Will Smith, de a magyar rajongók egy része máris rájött, hogyan húzhat hasznot a világsztárból.

A baj csak az, hogy Will Smith menedzsmentje is kellőképpen rutinos, hamar rájöttek a cselszövésre. Így mostantól csak a legszerencsésebbek találkozhatnak vele, a hírek szerint a sztár annyira berágott, hogy most már csak különleges alkalmakkor mutatkozik nyilvánosan.

Sőt állítólag pluszszemélyzetet is felvett, akiknek csak az a dolga, hogy rejtegessék a kíváncsi szemek elől.

Több újságcikket is olvashattunk  már arról, hogy a világsztárok többek között azért szeretnek Magyarországon forgatni, mert a rajongás nálunk nem jár akkora hisztériával, mint külföldön. Számtalan példa volt arra is, hogy a sztárok testőrök nélkül csodálták meg Budapest gyönyörű utcáit, anélkül, hogy terhes szeretetével bárki letámadta volna őket.

Nos, Will Smith már nem ilyen szerencsés. A %% megtudta, a sztár egyre nehezebben viseli, hogy szó szerint vadásznak rá a Four Seasons hotel előtt.

"Will kiakadt! Eddig mindenkivel készségesen leállt fotózkodni, de vannak olyan kíváncsiskodók, vagy nevezzük őket rajongóknak, akik néhány nap különbséggel újra és újra megjelennek a hotelnél és erőszakosan követelnek újabb fotót vagy aláírást tőle.

Ha Will menedzsere jelzi nekik, hogy elég volt, nincs tovább, rá sem hederítenek, továbbra is agresszív módon tolják az arcába a papírokat aláírásért. Ez napokig így ment, amikor a stábtagoknak feltűnt, hogy a fotók felkerültek az internetre és pénzért árulják őket. Na, akkor végleg betelt a pohár"

– mesélte lapunknak a biztonsági szolgálat egyik tagja, akinek mostantól még több munkája lesz.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen biztonsági intézkedéseket eszközölnek Will Smith védelme érdekébe, olvasd el a %% napilap hétfői számában!

És ezeket olvastad már?