SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív videóban üzent Gáspár Zsolti, az egész család beoltatja magát

Gáspár Zsolti elhatározta, hogy regisztrál a koronavírus elleni védőoltásra, miután hosszasan konzultált egyik orvos barátjával. A Farm VIP műsorvezetője a Ripost-nak árulta el, az egész Gáspár-család így döntött!

Gáspár Zsolti is azok közé tartozik, akiknek már tele a hócipője a koronavírussal, ezért kedd reggel határozott döntést hozott a családdal együtt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Zsolt

Amint Magyarországon is elérhető lesz a koronavírus-elleni vakcina, azonnal beoltatják magukat. Szerencsére, a hétfői bejelentés értelmében már napokon belül megérkezhet hazánkban az első adag védőoltás.

„Mindenki regisztráljon, aki csak tud! Muszáj vigyáznunk apáinkra, a feleségeinkre, a testvéreinkre. Én kedd reggel már regisztráltam is a családdal együtt, egyszerű, gyors, néhány kattintás az egész. Biztonságos a vakcina, nem lesz probléma, be van vizsgálva, erről egy orvos barátommal is sokat beszélgettem. Mindenkit arra kérek, hogy kövessék a példánkat” – kezdte a -nak Zsolti, aki természetesen minden járványügyi szabályt, előírást betart.

Gáspár Zsolt

Gáspár Győző testvére azt is elárulta, hihetetlen teljesítménynek tartja az orvosok, kórházi dolgozók áldozatos és kitartó munkáját.

„Nagyon köszönjük az orvosok, a kórházi dolgozók áldozatos munkáját. Különösen most, az ünnepi időszakban. Itt a karácsony, de ők még ekkor is egész nap dolgoznak, nem lehetünk nekik elég hálásak” – fejtegette Zsolti, aki nagyon megnyugtatónak találja, hogy van megoldás a vírus ellen. Büszke arra, hogy a családjával együtt felelősségteljes döntést hoztak, erre buzdít mindenki mást is.

Regisztrálnál a védőoltásra? Erre a linkre kattintva megteheted!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?