SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív interjút adott Norbi: Tabuk nélkül beszélt a botrányról

Schobert Norbi a Tények Pluszban öntött tiszta vizet a pohárba!
  • Szerző: BDF

Exkluzív interjút adott Schobert Norbi a Tények Plusznak, miután szókimondó stílusa miatt közellenség lett belőle az elmúlt napokban. A botrányt egy Facebookra feltöltött videó robbantotta ki, amiben a fitneszguru kőkeményen kritizálta a nőket. Bár később elmondta, hogy mit miért mondott, és pontosan hogyan is értette, de azóta is megoszlanak a vélemények. A fitneszguru most tiszta vizet öntött a pohárba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Le akartam tankkal rombolni a közöny és az életmódváltás iránti teljes tompaságnak ezt az óriási puha falát. Le akartam döngölni! Igazából csak egy petárdát szerettem volna felrobbantani, de atombomba lett belőle. Megijedtem” – vallotta be Norbi, aki hozzátette, hogy sokan kiálltak mellette, igaz, inkább privát üzenetben, és persze sokan ellene és a családja ellen fordultak. Lánya, Lara és Norbika napokig depresszióval küzdöttek, amiért őket is érte támadás édesapjuk véleménye miatt.

„Vannak álmatlan éjszakáim, ez igaz” – tette rögtön hozzá Schobert, aki szerint az elhízás brutális betegségekhez is vezethet, éppen ezért volt az a célja, hogy felhívja erre a problémára az emberek figyelmét.

„Eddig nem szólalt meg egy nőgyógyász sem, hogy emberek, bár Norbi nem mondta, de a terhesség alatt, ha ideális súlyról indulunk, nem illik tíz kilónál többet hízni, mert húsz kiló hízásnál az anyuka ki van téve a súlyos terhességi diabétesznek, és mondjuk a trombózis veszélynek, a mélyvénás trombózisnak, amiből kifolyólag tüdőembóliát kap és meghal” – magyarázta Norbi.

Hogy mit mondott még Norbi, megtudhatod a videóból!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?