SZTÁRDZSÚSZ

Esztergályos Cecília: Várunk az oltásra!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Esztergályos Cecília alig várja, hogy számára is elérhető legyen a vakcina.
  • Szerző: Ripost

Esztergályos Cecília számára nem kérdés, hogy beadatja magának a koronavírus elleni vakcinát! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő elárulta, egyáltalán nem tart attól, hogy az oltásnak bármilyen mellékhatása lenne, éppen ezért szinte az elsők között regisztráltak rá a férjével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja hozzátette: Férjével szinte minden oltást beadattak maguknak, többek között a himlő és a kolera ellen is, így nem volt kérdés, hogy a koronavírus ellen is a vakcinával veszik fel a harcot.

Esztergályos Cecília várja az oltást

Esztergályos Cecília bízik abban, hogy a vakcina után visszatér minden a régi kerékvágásba
(Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

„Várunk az oltásra! Amíg a világ nem gyógyul meg, addig nem lehet semmit sem csinálni. Nem csak azért, hogy visszakaphassuk a régi életünket, hanem az egészségünk miatt is szeretnénk beoltatni magunkat!” – kezdte a -nak Esztergályos Cecília, aki bár cseppet sem unatkozik a négy fal között, mégis nagyon várja, hogy újra kinyisson minden, és visszatérjen az élet a megszokott kerékvágásba.

Sokkal több időt szentel a hobbijának

„Nem unatkozom otthon, van, amivel le tudom foglalni magamat. Kerámiázok, festek, főzök-sütök, olvasok és alszom. Ilyen egy tökéletes napom most. Csak azokat a dolgaimat intézem el ezeken felül, amelyek nem tűrnek halasztást” – fogalmazott a színésznő, aki egyébként minden évben kivizsgáltatja magát. A legutóbbi eredmények is őket igazolták, ugyanis a színésznő és a férje is makk egészséges, és ezt szeretnék is megőrizni még hosszú évekig.

Nagytakarítást tervez a kapcsolataiban

„Most kiderülnek, hogy mennyit érnek az emberi kapcsolataink. Itt a lehetőség, hogy felmérjük, kinek vagyunk igazán fontosak. A végére tiszta képet kapunk majd arról, hogy kit kell elengednünk és kivel kell szorosabbra fűzni a kapcsolatainkat. Aki most nem keres, azt én sem fogom keresni azután, hogy az életünk visszatérhet a rendes kerékvágásba. Sértődés nélkül, de így teszek majd...” - mondta korábban a lapunknak a színésznő, aki egyébként a tőle megszokott derűvel kezeli a jelenleg zajló világjárványt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?