SZTÁRDZSÚSZ

Esztergályos Cecília: Aki most nem keres, azt én sem fogom keresni a járvány után

A színésznő jól alkalmazkodott a karanténhoz és cseppet sem zavarja, hogy az elkövetkezendő hetekben is a négy fal közé szorul férjével.
  • Szerző: Buster

Esztergályos Cecília a tőle megszokott derűvel kezeli a jelenleg zajló koronavírus-világjárványt is. Teszi, amit tennie kell és közben arra is rájött, milyen pozitív hatása lehet az életére a most kialakult helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Tudomásul veszem, hogy most ezt kaptuk a világtól. Megpróbálok élni vele és nem gondolok bele úgy igazán, mert ha ezt tenném, abba belehalnék. Úgy teszek, mintha valamiféle tréningen vennék részt. Itthon festegetek, sütök, főzök és persze telefonon és interneten tartom a kapcsolatot azokkal, akiket érdekel, hogy mi van velem”

- kezdte lapunknak a színésznő, aki a veszélyhelyzet végére „nagytakarítást” tervez kapcsolataiban.

„Most kiderülnek, hogy mennyit érnek az emberi kapcsolataink. Itt a lehetőség, hogy felmérjük, kinek vagyunk igazán fontosak. A végére tiszta képet kapunk majd arról, hogy kit kell elengednünk és kivel kell szorosabbra fűzni a kapcsolatainkat. Aki most nem keres, azt én sem fogom keresni azután, hogy az életünk visszatérhet a rendes kerékvágásba. Sértődés nélkül, de így teszek majd...”

- mondta a színésznő, aki férjével összezárva tölti az elkövetkezendő heteket-hónapokat.

„Az urammal csendes békében éldegélünk és nem zavarjuk egymás kialakított életét. Ha akarunk egymástól valamit, akkor találkozunk és megbeszéljük, majd visszatérünk a saját kis világunkba”

- mesélte nevetve Cili.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?