SZTÁRDZSÚSZ

Erről sosem fog beszélni a gyönyörű magyar modell

Sylvi az év legnagyobb részében nem tartózkodik itthon, hiszen évek óta a szörf utazó nagyköveteként járja a világot. Ritkán ad interjút, most megtette...
  • Szerző: Buster

Bódy Sylvi évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy változtat életén és minden idejét az utazásnak és a szörf népszerűsítésének szenteli. Azóta szinte csak perceket tölt Magyarországon és ha itthon is van, kerüli a médiaszereplést. Most az AC News portállal tett kivételt és azt is elárulta, mit nem árul majd el soha...

Mikor voltál utoljára itthon, illetve milyen gyakran jársz haza? Egyáltalán egy olyan világpolgárnak, mint te, mit jelent az otthon és haza?

– A szívem magyar, így a haza az Magyarország és az is marad örökre, bármerre is fúj a szél a nagyvilágban. Jelenleg is itthon vagyok Magyarországon. Valójában jövök-megyek, de alapvetően az mondható el, hogy az elmúlt egy évtizedben többet voltam távol, mint otthon.

Nagyjából évi 3 hónapot töltök Magyarországon.

Van most párkapcsolatod? Egyáltalán ilyen életvitel mellett lehet az embernek párkapcsolata?

– Kérem a következő kérdést! (nevet) Bár mindenféle hírek és találgatások mennek a médiában, amiken jókat nevetek, de a helyzet az, hogy hosszú évek óta titok övezi a magánéletemet, és ha rajtam múlik, akkor ez örökre így is marad.

– Lesz olyan, amikor azt mondod majd, hogy kiutaztad magad és hazaköltözöl véglegesen, vagy otthont, családot alapítasz egy országban?

– Minden lehetséges. Túlságosan egymásba habarodtunk az óceánnal, így nem tudnám elképzelni az életemet hosszútávon nélküle. Távol a csillogástól, tengerparton, hullámok közelségében, egyszerű életet élve és édes kis picurokat nevelgetve viszont annál inkább.

A teljes interjút itt olvashatod.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?