SZTÁRDZSÚSZ

Ennek örül a legjobban 80. születésnapján Pécsi Ildikó

A színésznő elárulta, hogyan ünnepli kerek születésnapját, és azt is, minek örül most a legjobban.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus miatt a színésznő és férje több hónapon keresztül nem mozdultak ki otthonukból, ám most van okuk az ünneplésre, hiszen 80 éves lett Pécsi Ildikó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő számára a legnagyobb örömöt az adja, hogy férje, Szűcs Lajos (76) olimpiai bajnok labdarúgó oldalán élhette meg ezt a szép kort. Ugyanis pár évvel ezelőtt az orvosok nem sok jót jósoltak a sportoló számára.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Én már túl vagyok azon, hogy ünnepeljek, meg számoljam a gyertyákat vagy az éveket. Jól vagyok, és ez az én esetemben már nagy dolog, sokáig szeretnék élni, nem akarok még meghalni” – nyilatkozta a Blikknek Pécsi Ildikó.

„Ajándék sem kell, bár a fiam biztosan hoz valamit, de nekem a legnagyobb ajándék, hogy még él a férjem. Amikor pár éve a kórházban azt mondták, hogy Lajos halálos beteg..., akkor megállt velünk a világ. Én csak annyit kértem, hogy szeretném hazahozni, hogy velem legyen itthon, majd én ápolom őt. No, akkor biztos nem gondoltam, hogy nem olyan sok idő múlva majd ő megy a boltba” – tette hozzá boldogon a színésznő.

Gödöllő városvezetése hatalmas ünnepséggel szeretné meglepni majd Pécsi Ildikót, ám ezzel még várniuk kell, míg elmúlik a veszélyhelyzet. Addig is szűk családi körben ünnepel a színésznő és szerettei.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?