SZTÁRDZSÚSZ

Elszólta magát a magyar énekes: Már a lánykérés is szóba került

Szinte azonnal összeköltöztek, első látásra szerelem volt.
  • Szerző: Angie

Válása után bizonytalanul tekintett a jövőbe, nem volt biztos benne, hogy talál még hozzá illő lányt. Szerencsére négy év szingliség után sikerrel járt, ismét boldog Bebe.

Fotó: Facebook

A Back II Black egykori énekese az interneten talált rá a fiatal lányra, akivel kezdetben csak üzengettek egymásnak. Az első személyes találkozó azonban olyan jól sikerült, hogy azóta el sem engedik egymást.

Bebe és Boglárka a -nak közösen meséltek szerelmükről, ami az idő múlásával egyre erősebben lángol. A szép fekete hajú lányt a Facebook ajánlotta fel ismerősnek, a 43 éves sztár pedig azonnal utánanézett és randira hívta.

music taxi stáj résztvevők: Sipos Péter.szolnoki Péter,Galler András, Török Tamás, Abebe Dániel, Kabai László. Harsányi Levente
Fotó: Szabolcs László

„Eddig minden öröm és boldogság. Négy hónapja vagyunk együtt. Mondhatni gyorsított eljárásban történnek a dolgok, mert két hét ismeretség után össze is költöztünk. Eddig úgy tűnik, hogy ez nagyon jó ötlet volt. Néha úgy érzem, mintha már 10 éve együtt élnénk, annyira ismerem őt. Félreértés ne essék, ez nem a rossz értelemben vett 10 év” – humorizált az énekes, aki kezdetben megijedt attól, hogy négy év egyedüllét után, nem tud majd együtt élni senkivel.

”Nagyon féltem, mert Bogi hetente két-három napot dolgozik az irodában, egyébként otthon van, ahogy én is. Féltem, hogy egymás agyára megyünk, de eddig még nem untam meg, minden olyan természetes és gördülékeny” – áradozott a zenész, akinek komoly tervei lesznek a lánnyal, ha továbbra is ilyen szépen alakul a kapcsolatuk.

”A tradicionális értékek nagyon fontosak számomra, ha ez így megy tovább, biztosan házasság lesz a vége. Örülnék, ha a sorrend is meglenne: előbb a házasság, aztán a gyerek, de ki tudja, hogy mit hoz az élet. A lényeg, hogy szépen éljünk együtt. Úgy érzem, hogy mindenre készen állok” – jelentette ki Bebe.

 

És ezeket olvastad már?