SZTÁRDZSÚSZ

Először szólalt meg a drogbotrány óta: Curtis ezt üzente Majkának

Ütősre sikerült Széki Attila első fellépése azok után, hogy zenészbarátja, Majoros Péter borította a drogbilit, és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt rúgta ki őt.
  • Szerző: Angie

A hétvégén már külön zenélt a két rapper. A Dunaszerdahely közelében fekvő Lég esős falunapjának végén egymagában színpadra álló Curtis korrekt félplayback haknit nyomott, a spicces tinilányok végig táncoltak.

Majkával ellentétben a közösből kitagadott rapper nem tartott vádbeszédet, sőt, szinte csak mellékesen adta tudtul: cserbenhagyva és elárulva érzi magát - írta meg a Blikk.

"Nem szép dolog egy barátot sz.rban hagyni – jelentette ki, majd később, amikor barátként konferálta fel a felvételről refrént éneklő Király Viktort (34), egy bekiabálónak válaszolt. – Majka nem a barátom!

Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy...

– magyarázta Curtis, aki az 50 milliós nézettség felett járó Belehalok című közös YouTube-slágerüket is előadta, majd a koncert végén bizakodva köszönt el rajongóitól.

"Remélem, még találkozunk!"

– búcsúzott közönségétől a már a színpadról is sokat pacsizó zenész, akinek lesz lehetőség bizonyítani, hiszen az ősszel induló Csak Show és más semmi!  TV2-es produkció egyik szereplője lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?