SZTÁRDZSÚSZ

Elköltözött menyasszonyától L.L. Junior: megtudtuk, kivel él együtt

Körtvélyessy Zsolt lánya, Kinga elsőként beszélt a Ripostnak arról, hogy két év együttélés után fájó döntést hozott, végleg szakított L.L. Juniorral, akivel jó ideje se veled, se nélküled kapcsolatban éltek.
  • Szerző: lula

Lapunk egy olvasója jelezte, hogy dobozokkal látták visszaköltözni L.L. Juniort abba a belvárosi lakásba, ahol volt élettársa, Csilla és közös gyermekeik élnek.

A pletykákkal kapcsolatban megkerestük Körtvélyessy Kingát, aki nem köntörfalazott, szomorúan bevallotta, hogy harmadszorra, de most már végérvényesen felbontotta eljegyzését L.L. Juniorral. Végleg pontot tett a se veled, se nélküled kapcsolat végére!

Részemről ez a kapcsolat végérvényesen és örökre véget ért! Lezártam! Sok minden vezetett idáig, de szeretnék végleg kiszállni ebből a szappanoperából

– kezdte a %%-nak Kinga.

„Voltak olyan külső személyek a kapcsolatunk kezdete óta, akik folyamatosan megpróbáltak keresztbe tenni nekünk, és nap mint nap azon munkálkodtak, hogy ne működjön. Ez persze egy erős és összetartó kapcsolatnak nem árthatott volna. A miénk sajnos nem volt elég stabil ahhoz, hogy ezeket kivédjük, és a köztünk lévő problémákat sem tudtuk megoldani. Nagyon sokszor megpróbáltuk már, de mindig kudarcot vallottunk. Az ember egy idő után belátja, hogy jobb lesz külön" – folytatta lapunknak Kinga, majd hozzátette:
„Mostantól szeretnék maximálisan a munkámra koncentrálni és újjáépíteni azokat a kapcsolatokat, amik elvesztek az utóbbi években. Ez érthető az édesapámra és édesanyámra, akiktől eltávolodtam, és természetesen a barátokra is."

Lacinak csak annyit üzennék: sok boldogságot kívánok neki és az élettársának

– mondta el Kinga, aki megerősítette, Junior már el is költözött tőle.

L.L. Junior is szűkszavúan nyilatkozott a szakításról:
„Rengeteg gyönyörű dolgot kaptam tőle, amiért hálás vagyok neki. Olyan magaslatokba repítettük el egymást, ahol még soha nem jártunk. De olyan mélységekbe is húztuk le egymást, amitől megijedtünk" – mondta az előadóművész, aki gyermekei édesanyjához költözött. További részleteket azonban nem kívánt mondani a történtekről.