SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő összegekkel tartozik Fekete Dávid, nagy bajban az énekes

Fekete Dávid tisztában van vele, hogy ha valamilyen csoda folytán nem rendezi tartozásait, hosszú évekre is lecsukhatják.
  • Szerző: Buster

Fekete Dávid egy Facebook-posztban tette világossá, hogy akár börtönbe is kerülhet, ha nem tudja rendezni tartozásait. Az énekes ráadásul feleségét a is súlyosan eladósította.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fekete Dávid

Fekete Dávid hatalmas bajban van

„Sajnálom, hogy elrontottam az anyagi részét... (…) Apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg fronton harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be... akkor apa komoly problémákba kerülhet – írta ikerfiainak címzett üzenetében Dávid, aki nem kertelt, hiszen arra is utalt, hogy akár évekre rácsok mögé kerülhet a jövőben. S hogy mekkora összegről is van szó? Dávid utal rá az üzenet folytatásában: „Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani.”

Feleségét is eladósította

A Blikk ugyanakkor úgy értesült, hogy az egykori megasztáros-autókereskedő a felesége, Regina nevére is majdnem 100 milliós hitelt vett fel, amit most a háromgyermekes édesanyának kellene törlesztenie.

A laphoz eljuttattak egy levelet is, amit több autókereskedés is megkapott korábban. Ebben arra figyelmeztetik az ágazatban tevékenykedő vállalkozókat, hogy ne üzleteljenek Fekete Dáviddal, aki állítólag sokakat megkárosított. A zenész ellen többen már korábban feljelentést is tettek, de a lap szerint bőven akadnak olyanok, akik még várnak és reménykednek abban, hogy Dávid visszaadja a pénzüket.

És ezeket olvastad már?