SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, a TV2 sztárja a Facebookról tudta meg, hogy várandós

Czippán Anett alig várta, hogy újra kismama legyen. A kívánsága teljesült, a mûsorvezető második gyermekét hordja szíve alatt, a boldog szülők novemberre várják a kicsit.
  • Szerző: Ripost

Czippán Anett most nagyon boldog, de elárulta: rosszullétei miatt megszenvedte terhessége első néhány hetét.

A %% számolt be először arról, hogy Czippán Anett másodszor is anyai örömök elé néz.

A műsorvezető tegnap reggel élő adásban tudatta a világgal, hogy párjával első közös babájukat várják. Anett a %%-nak mesélt arról, mikor jött rá, hogy kisbabát vár, de azt is bevallotta, a mostani terhessége teljesen más, mint amikor első gyermekét, Olivért várta.

"Április elején derült ki, hogy várandós vagyok. Nagyon vártuk már, hogy egy kis lélek megtaláljon minket. Februárban megcsináltam három terhességi tesztet is, mert mindenféle tüneteket produkáltam, de a teszt negatív volt”

– kezdett bele a történetbe Anett, aki egy internetre posztolt fénykép után kezdett el ismét gyanakodni. 

A következő hónapban nem éreztem semmi különöset, de kitettem a közösségi oldalamra egy teljesalakos képet, a nézők pedig vagy megkérdezték, hogy terhes vagyok-e, vagy már rögtön gratuláltak is.

Ezután vettem egy újabb tesztet és kiderült, hogy valóban állapotos vagyok – áradozott a kismama, aki megszenvedte a kritikus első tizenkét hetet.

Ha még több részletet szeretnél megtudni Anett terhességének körülményeiről, keresd a szerdai %% napilapot az újságárusoknál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?