SZTÁRDZSÚSZ

Életveszély, lecsapott a hurrikán az ismert magyar tévés nászútján

Hihetetlen, ami Steiner Kristóffal és szerelmével történt, de szerencsére nem estek pánikba.
  • Szerző: Ripost

Steiner Kristóf és szerelme, Nimrod augusztus utolsó napján Tel-Avivban házasodtak össze.

A család és a barátok együtt ünnepelték a pár boldogságát, de ahogy annak lennie kell, kettesben is megünnepelték a nászt. Kristóf és Nimrod Görögországba utaztak , ahol váratlan helyzetbe kerültek. Kristóf a %RIPOST%-nak mesélt arról, hogyan élték túl a Zorba hurrikánt.

"Egy hétig mesés időnk volt, majd csütörtökön egyre szelesebbre fordult az időjárás, és péntekre szó szerint dobált minket a szél, de annyira egymásba voltunk feledkezve, hogy tragédia helyett romantikus fordulatnak éltük meg. Nem sejtettük, hogy egy hurrikánszerű vihar alakult ki a térségben" - kezdte Kristóf, aki további részleteket osztott meg az ijesztő helyzetről.

"A Zorba szombat éjjel csapott le Mykonosra, és vasárnapra virradóra az ablakon kinézve azt láttuk, hogy a tengervízzel feltöltött pezsgőfürdőnk egyenesen tajtékzik, a víz a magasba emelkedik, repülnek a napernyők, a tengerpart eltűnt a hullámok alatt. A partvonal nem látszott, csak a tenger és a házak, az ég, a szemközti hegyek és az öböl pedig egyformán sötétszürke volt, azt sem tudtuk, hol kezdődik a horizont"

– emlékezett vissza Kristóf, aki kedvese közelsége miatt  biztonságban érezte magát, de tudta, hogy odakint nagy a baj. Kristóf és párja a bolygónkért is aggódik, hiszen a globális felmelegedés miatt egyre több hasonló, váratlan és veszélyes természeti jelenség pusztít világszerte.

És ezeket olvastad már?