SZTÁRDZSÚSZ

Elege lett Csutiból: szakításáról vallott Kulcsár Edina

A csinos modell boldog családban él férjével és kisfiával, de ez nem volt mindig így: volt idő, amikor nem bírta tovább, és kiadta kedvese útját.
  • Szerző: ripost

Eddig soha nem hallott titokra derült fény Kulcsár Edina és kedvese, Csuti kapcsolatáról. A szerelmesek tavaly augusztusban házasodtak össze, egy hónappal később pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Medox.

Ám, koránt sem volt mindig felhőtlen a boldogságuk: közel két évvel ezelőtt, az Ázsia Expressz után Edina szakított Csutival.

"Az Ázsia Express című műsor után volt egy rövid ideig tartó szakításunk.

Edina elköltözött tőlem, én pedig rájöttem, tényleg meg kell változnom ahhoz, hogy megtartsam őt.

Nem tagadom, amikor összepakolta a cuccait és elment, romokban hevertem, sőt, sírtam is, mert fájóan üres volt nélküle a lakás. Örök igazság, ha nincs velünk az, akit szeretünk, akkor érezzük igazán a hiányát” – mondta el a Meglepetés magazinnak Csuti, aki hamar rájött, képtelen Edina nélkül élni.

Ezért a szakítás után telefonon felhívta Edinát, hogy helyrehozza a kapcsolatukat. 

„A szakításunk után Csuti felhívott, majd volt egy nagyon komoly beszélgetésünk. Kiültünk a teraszra, ahol elmondtam neki, mi bánt, miben kell gyökeresen megváltoznia. Õ pedig megígérte, hogy ez megtörténik. Utólag elárulom, engem is meglepett, hogy mennyire akar, s nem üres ígéret maradt, amit megbeszéltünk.”

Azóta az egész már csak egy rossz emlék számukra, hiszen nem csupán boldog házasságban élnek, de igazi családdá váltak Medox születése óta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?