SZTÁRDZSÚSZ

Eddig titkolták: újra apa lesz Csányi Sándor

Amíg csak lehetett, próbálták titokban tartani, de a Ripost megtudta, második gyermekükkel várandós Csányi Sándor felesége, Tenki Réka.
  • Szerző: BDF

A egyik olvasója a Debreceni Virágkarneválon találkozott Tenki Rékával, aki az esemény nagyköveteként vett részt a kulturális rendezvényen. Bár Csányi Sándor felesége bő ruhát öltött magára, így sem tudta a kíváncsi tekintetek elől takargatni gömbölyödő pocakját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Sugárzik a boldogságtól! Hiába öltözött lengén, egyértelműen látszott, hogy várandós. Szerintem az ötödik-hatodik hónapban lehet már” – mondta el izgatottan a nak Rózsa.

Nem meglepő, hogy a színésznő teljes titokban tartja terhességét. Így tett öt évvel ezelőtt is, amikor kislányát, Lucát hordta a szíve alatt. Ám második terhessége nemcsak ebben hasonlít kísértetiesen az elsőre. Bennfentes információink szerint akárcsak 2014-ben a Nemzeti Színházban, úgy most is visszaadta szerepeit az Örkény István Színházban, hiszen növekvő pocakja miatt nehezen bújhatna A hattyú című darabban Alexandra bőrébe, aki a főszereplő lányát eleveníti meg a színpadon.

Hogy ezzel kapcsolatban mit mondott pontosan színházi forrásunk, azt elolvashatod a napilap csütörtöki számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?