SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a barát: ebben reménykedett Kandech Evelyne a halála előtt

Akadt egy utolsó szalmaszál, amibe az énekesnő kapaszkodhatott. Barátaival közösen készült a műtétre, ami megmenthette volna az életét.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, megdöbbentette a teljes hazai zenészvilágot és a rajongókat Kandech Evelyne halála. A 37 évesen, súlyos betegségben elhunyt Evelyne magánéletét tragédiák sorozata kísérte, de még a karrierje sem sikerült olyan fényesre, mint amilyet sokak szerint megérdemelt volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csak a közeli barátai tudták, hogy súlyos beteg. Az elmúlt hetekben jobban lett és a kedélyállapota is kezdett helyreállni. Egyik ismerőse a Blikknek elárulta: az énekesnő élni akart, a gyógyulása érdekében élete utolsó napjaiban még egy kísérleti kezelésre is bejelentkezett.

Kandech Evelyne

Kandech Evelyne
Fotó: Bors

„Több mint két éve derült ki a betegsége, amely a közelmúltban gyógyíthatatlan stádiumba lépett. Először egy éven keresztül járt kezelésekre, amelyekkel sikerült elérni egy olyan állapotot, amellyel élni tudott. A rák nem tűnt el soha, de nem volt rosszul, élte az életét ” -árulta el a lapnak Kristóf.

A Megasztár egykori felfedezettjében hihetetlen erők munkálkodtak. Sosem mutatta ki a fájdalmát. Bringával járt be hajnalban dolgozni és a legnagyobb örömmel mesélt műtétjéről szeretteinek.

„Műtétről is szó volt, de amikor kiderült, hogy ez már nem járható út, jelentkezett egy kísérleti kezelésre, amelytől sokat remélt. Együtt töltöttük ki a papírokat, de sajnos a kezelést már nem kezdhette el. Nagyon gyorsan fordult rosszra minden... Senki nem számított erre, ő sem. A kórházba kerülése előtt három nappal még új vállalkozás indítását tervezte. Voltak kisebb földjei Pécs környékén, ezeken szeretett volna biogazdálkodással foglalkozni” – árulta el barátja, Kristóf.

„Csütörtökön este ment el úgy, hogy egy nappal korábban vittük be. Előző héten vasárnap még együtt voltunk templomban, három héttel ezelőtt még dolgozott, életerős volt és vidám, az állapota azonban napról napra sokat romlott” – tette hozzá Gabi, aki évekig volt Evelyne kolléganője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?