SZTÁRDZSÚSZ

Durván beolvasott az egyik rajongója Hódi Pamelának: Így reagált rá

A sztáranyuka higgadtan válaszolt az egyébként cseppet sem kedves hozzászólásra.
  • Szerző: Ripost

Éppen Horvátországban nyaral Hódi Pamela, akinek a jelek szerint a vakáció alatt sem lehet egy szemernyi nyugta sem. Most éppen az Instagram-oldalán olvasott be neki az egyik követője, aki azt írta, csalódott Pamelában az elmúlt időszakban. Noha korábban rendszeresen figyelemmel kísérte a sztáranyuka mindennapjait a közösségi oldalakon, most kifejtette, hogy ezen a jövőben változtatni fog. Mégpedig azért, mert szerinte Pamela egyáltalán nem tiszteli a követőit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

„Erős, okos nő a követőiből akar megélni, de annyira se tisztelte őket, hogy őszintén egy posztba leírja azt, amit végülis nem kis összegért lenyilatkozott. (...) A másik érdekes mondat: Bencével többet nem leszünk együtt kijelentés! Az rendben van, hogy innentől úgy döntöttél, hogy a magánéleted megtartod magadnak! Jó döntés is! De minek hazudozni? Tegnapi insta-sztoridban látszott Bence a kislányod mellett! Valaki meg is említette kommentben, de letörölted egyből az insta-sztorival együtt! Tehát itt egy több százezres követőtábor, akik tulajdonképpen a megélhetésed biztosítják, de hazudsz ezeknek az embereknek. És mivel inspirálódni jár az ember ide és jó dolgokat nézni, én kikövetlek! Ne folytasd ezt az utat szerintem! Minden jót„ – írta ki magából gondolatait az egyik követő.

De Pamela sem maradt adós a válasszal. Így reagált a váratlan hozzászólásra:

”Kedves Ani, szerintem túlságosan szigorúan nézed az életet és túlságosan negatív a kommunikálásod annak ellenére, hogy valójában semmit sem tudsz rólam. Mivel engem személyesen nem ismersz, így csak az életem körülbelül harminc százalékáról tudsz. Azt gondolom, hogy ilyen sorokat leírni nem túl kedves dolog. Persze természetesen véleményed lehet és el is fogadom, bár egyet nem értek. Én élem a saját életem, a saját elveim és belátásom szerint, ami más egy médiaszereplő életében, mint egy civil életében„ – fogalmazott higgadtan a sztáranyuka.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?