SZTÁRDZSÚSZ

Durva, eddig nem láthatja legkisebb unokáját Kökény Attila

Az énekes vasárnap a Sztárban Sztár döntője alatt kapta az üzenetet, hogy menyénél megindult a szülés.
  • Szerző: angie

Vasárnap a Sztárban Sztár döntője alatt kapta fiától az üzenetet, hogy menyénél elindult a szülés, bármelyik pillanatban világra jöhet a második unokája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül, hétfőn este Kökény Attila a Facebookon bejelentette, 3100 grammal 53 centivel világra jött a kicsi és a nagypapája után, a Kökény Attila nevet kapta.

Az énekes a -nak elárulta, a családja határtalanul boldog, de a vírushelyzet miatt muszáj volt korlátokat szabniuk. Kiderült, hogy a pici születése után egy darabig nem látogathatja a család.

Fotó: Markovics Gábor

„Még nem született meg a kisunokám, egyelőre a kórházban van a menyem. Csak azt tudom, hogy fiú lesz, szép lesz, Kökény Attilának fogják hívni és közel 3 kilóval fog a világra jönni” – áradozott Attila, majd komoly hangnemre váltott.

„Nemrég volt egy hosszabb beszélgetésem a fiammal és a menyemmel. Arra jutottunk, hogy egyelőre nem megyünk majd látogatóba. Most a baba épsége a legfontosabb. Nem akarunk semmit bevonzani neki, megfertőzni valamivel, míg nincsenek oltásai. Két hónapig egyébként sincs immunitása a picinek, így nagyon vigyázni kell rá. Bízom benne, hogy hamarosan vége lesz ennek a borzasztó koronavírus helyzetnek, mert nagyon szeretnék többet találkozni”- fogalmazott felelősségteljesen a nagypapa, aki szerint, ha most odafigyelnek, az ünnepeket már együtt töltheti a család.

„Nálam tartjuk a karácsonyt, persze csak ha előtte mindenki letesztelte magát. Bízunk benne, hogy addig senki nem betegszik meg, mert akkor nagyon szép ünnepünk lesz. Mind a két unoka a karomban és büszkén tolom majd fel a fotókat a közösségi-oldalakra. Óriási ünneplés lesz” – mondta boldogan az énekes, aki már vasárnap este, a Sztárban Sztár fináléja után ünnepelni kezdett. „Minden okunk meg volt rá! Csodálatos tizenegy héten vagyunk túl, nagyon jól éreztem magam és fáj a szívem, hogy nem lesz több vasárnapom a Sztárban Sztárban. Ezen felül pedig, itt az unokám érkezése. Egyik csodálatos dolog felülmúlja a másikat a szívemben” – fejezte be meghatódva Kökény Attila.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?