SZTÁRDZSÚSZ

Drámai bejelentést tett Sas József felesége

A híresztelésekkel ellentétben az igazság teljesen más. A humorista állapotáról a felesége számolt be.
  • Szerző:

Még év elején, márciusban kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista azóta folyamatos kórházi és rehabilitációs kezelésre szorult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Jelenleg otthonában lábadozik, szakápoló és gyógytornász segítségével igyekeznek felerősíteni a szervezetét. Sas József állapotáról az elmúlt hónapokban sok féle hír jelent meg, egyszer bizakodhattak a rajongók, míg máskor nem volt igazán okuk rá.

Legutóbb az egyik magazin arról számolt be, hogy, ha minden jól alakul, a humorista az év végi szilveszteri kabaréban már szeretne színpadra állni. A megtudta, a valóság teljesen más, épp az ellenkezője igaz. Sas József felesége lapunknak kimondta a fájó igazságot. Zsuzsa asszony, nem szeretné, ha a rajongók hiú ábrándokat kergetnének, ahogy önmagát is egyre ritkábban áltatja.

„Adná az Isten, de erre csekély esélyt látok. Szinte kizárt, hogy Józsi visszatérjen a kabaréba. A férjemet a közönség iránt érzett végtelen szeretete hajtja, de be kell látni, hogy nincs jól. Szinte teljesen magatehetetlen, a teste feladta a szolgálatot. Ez egy szörnyű betegség, ráadásul esetében még bonyolultabb a helyzet, hiszen két oldali agyvérzése volt. A javulásában az sem segít, hogy már elmúlt 80 éves. Nyilván optimisták vagyunk és minden napot igyekszünk derűvel megélni, de mi már nem a kabaréra, hanem egy nyugodt, csendes nyugdíjas életre szeretnénk berendezkedni” – mondta a mindig kedves Zsuzsa asszony, aki a legnehezebb pillanatokban is tarja magát, hogy férje semmit ne érzékeljen a kétségbeeséséből.

Ha szeretnél több részletet megtudni a humorista állapotáról, olvasd el a szerdai lapszámában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?