SZTÁRDZSÚSZ

Több mint gyanús: Apuka lesz Dobrády Ákos

Tavaly még óvatosan fogalmazott új barátnőjéről Dobrády Ákos
  • Szerző: Angie

Dobrády Ákos karácsony előtt azt mondta a Blikknek, a kapcsolatuk még csak alakul, most úgy tűnik, révbe értek: egy árulkodó fotó szerint gyermeket vár a pár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ákos hamarosan apuka lesz Dobrádi Ákos
Fotó: Bors

Mint korábban megírták, az Iszak Eszterrel való viharos kapcsolat után két évvel, 2020-ban új társra talált a TNT frontembere. Dobrády Ákos az elmúlt években gyakran beszélt arról, mennyire szeretne apává válni.

Tavaly decemberben Ákos ezt mondta lapunknak:

„Továbbra sem tettem le a gyerekvállalásról, de addig is a bátyám gyerekein gyakorolhatok. Hárman vannak, és ha minden jól megy, karácsonykor együtt ülhetünk az ünnepi asztalhoz, noha a szüleim csak az interneten keresztül csatlakoznak. Ők a veszélyeztetett korosztályba tartoznak a koronavírus szempontjából, és mindenképpen javasolom majd nekik, hogy oltassák be magukat, ha elérhető lesz a vakcina – tette hozzá Dobrády, aki magát nem oltatja be” – Nem tartozom a veszélyeztetett korosztályba, alapbetegségem sincs, de minden óvintézkedést betartok és mást is erre biztatok.

Most új párja Facebook-oldalán meglepő fotókat talált a lap. Ugyan, csak a korlátozott ideig elérhető Facebook-történet fotói között, de szemmel láthatóan a várandós kismama pocakját Dobrády Ákos ölelte át.

Ez több mint gyanús!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?