SZTÁRDZSÚSZ

Dobó Kata: Patchwork családban felnőni nem feltétlenül szomorú dolog

December elején kerül a mozikba Dobó Kata új filmje, aminek kapcsán a színésznő őszintén beszélt arról, mit gondol a filmben is megjelenő családmodellről.
  • Szerző: ripost

Dobó Kata azt mondja, úgy érzi magát, mint egy ló a versenypályán az indulás előtt. Tavaly augusztusban kezdődtek el második filmrendezése, az El a kezekkel a Papámtól! című játékfilm munkálatai, de a Covid-járvány miatt csak idén, december 2-án tartják meg a premiert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az izgalmas látványvilágú, parádés szereposztású filmet Rakonczai Viktor musical dalai teszik befogadhatóvá a gyerekek számára, akik fontos üzenetet érthetnek meg a filmet megtekintve. Az M5 kulturális csatorna műsorában erre ki is tért a rendező.

Dobó Kata

Dobó Kata az új filmjéről nyilatkozott
Fotó: Ripost

„Hozzáállás kérdése, de szerintem patchwork családban felnőni nem feltétlenül szomorú dolog. Sokat hozzáadhat egy gyerek személyiségéhez, ha különböző embereket ismer meg, ráadásul több családtag szeretetét kapja meg, ha valamire szüksége van. A főszereplő kislány, Dorka – akit Marczinka Bori alakít – persze végig tudja, hogy ki az ideális társ megözvegyült édesapja számára” – fogalmazott Dobó Kata, aki hiánypótlónak nevezte a bemutatás előtt álló alkotást. A további részletek a Librettó idézett adásából ismerhetők meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?