SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenet: Árpa Attila szerint egy rendőr áll bosszút rajta a drogbotránnyal

A színészre még 2019 tavaszán törték rá az ajtót a nyomozók. Kábítószert kerestek nála. Árpa bosszút sejt az ügy hátterében.
  • Szerző: BDF

Árpa Attila szerint nem kizárt, hogy a szövevényes ügy hátterében egy ellene és új párja elleni bosszúhadjárat áll. Amint a is beszámolt róla, felfegyverzett rendőrök golyóálló mellényben tartottak házkutatást még 2019 tavaszán Árpa Attila lakásában. A nyomozók kábítószert kerestek, a rendező-producert pedig drogkereskedelemmel gyanúsítják. Árpa ügyvédje elmondta, hogy eddig semmilyen kézzelfogható bizonyítékot nem tudtak felmutatni a védence ellen, de mindketten arra számítanak, hogy az ügyészség vádat emel majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Azt, hogy éles fegyverrel, golyóálló mellényben, drogkereső kutyákkal ránk rontanak, egy békésen pókerező társaságra, akiknél se drog, se fegyver, se semmi nem volt” – emlékezett vissza a filmes a Tények Plusznak, aki elmondta, milyen érzések kerítették hatalmába a történtek után.

„Először a sokk és a döbbenet, majd a legyintés, hogy nyilván egy félreértésről van szó, ez abszurd, nem foglalkozunk ezzel. Utána a felháborodás és a düh. Most viszont a kőkemény eltökéltség, hogy nem fogjuk ennyiben hagyni” – magyarázta Árpa, aki hozzátette, hogy különösen rosszul érinti, hogy a nyomozásban egy olyan rendőr is részt vesz, aki elfogult lehet vele és új párjával kapcsolatban.

„Amikor kiderült, hogy az ügy főnyomozója a páromnak a volt osztálytársa, aki négy éven keresztül szekálta az élettársamat a középiskolában. Majd személyesen is megjelenik a házkutatáson, akkor már kezd az emberben egy kicsit felmenni a pumpa” – fogalmazott a filmes.

Hogy mit mondott még? Megtudhatod a videóból!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?