SZTÁRDZSÚSZ

Ezért késik Demcsák Zsuzsa esküvője

Demcsák Zsuzsa nemrég még boldogan kürtölte világgá, hogy az augusztus 21-i születésnapján indiai szerelme feleségeként ébred majd...
  • Szerző: Buster

Attól volt hangos néhány hete a sajtó, hogy Demcsák Zsuzsa a 41. szülinapja előtt igent mond Krishannak. Ugyanakkor a bürokrácia sokkal jobban megnehezíti az életüket, mint azt elsőre gondolták. Az indiai férfi ugyan egy hónappal ezelőtt megérkezett Magyarországra, de az esküvő ettől még várat magára.A megkérdezte Demcsák Zsuzsát, milyen akadályokat kell elhárítaniuk a menyegző útjából, az Ázsia Expressz 2 sztárja pedig őszintén mesélt a felmerülő és nem várt nehézségekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szó sincs arról, hogy bármelyikünk is meggondolta volna magát az esküvővel kapcsolatban. Mióta Krishan itt van velünk, csak erősödött a kapcsolatunk, és ha lehet, még inkább szeretnénk hivatalossá tenni azt. A történet azonban a bürokrácia korlátai miatt korántsem úgy halad, ahogyan azt szerettük volna.”

- mondta a napilap szerdai számának a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogyan változott meg a korábbi esküvői terv, és azt is, mikor kelnek útra férjével, hogy Indiában is összeházasodjanak.

Ha kíváncsi vagy a válaszaira, keresd a napilapot az újságárusoknál!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?