SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! A botrány után újra pályára léphet Curtis

Lejárt Curtis féléves eltiltása, amit az után kapott, hogy az Újpest színeiben pályára lépve dulakodás miatt piros lappal „jutalmazták” a második bajnoki mérkőzésen. A lilák futsalcsapata pedig számít rá a jövőben.
címkék:
  • Szerző: Buster

Mint ismeretes, Széki Attila, vagyis Curtis még tavaly novemberben írt alá az Újpest FC NB III-as futsalcsapatához. Az idényben azonban csak két meccsen lépett pályára, mivel a másodikon súlyos szabálytalanságért kiállítást, majd pedig egyéves eltiltást kapott. A rapper állítása szerint csapattársa védelmére kelt, amikor összeugrott az Issimo egyik játékosával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Curtis

Curtis újra pályára léphet az eltiltás után (Fotó Facebook)

A BLSZ (Budapesti Labdarúgó Szövetség) első körben egy évre tiltotta el Curtist, de ő és a csapatvezetés fellebbeztek, és végül a büntetést fél évre enyhítették. Ez az idő pedig néhány napja lejárt, vagyis a rapper ismét magára öltheti a lila-fehér mezt. Persze egyelőre csak a nyári edzéseken, hiszen időközben az idei bajnokság véget ért.

A csapat alelnöke, Óvádi László a -nak nyilatkozott Curtis jövőjével kapcsolatban. „Az eltiltás valóban lejárt, vagyis Széki Attila visszatérhetett a csapathoz. Sajnos mindez a bajnokság utolsó meccse előtt történt, így a játékos, csak a következő bajnokságban léphet pályára. Ugyanakkor a nyári edzéseken már részt vesz. Szerencsére tréningek hétköznapra esnek, így többnyire nem ütköznek majd Curtis fellépéseivel. Ha mégis, akkor majd a csapat megy a koncertek helyszínére és ott készülünk a következő idényre, amikor is bajnokok leszünk”- mondta Óvádi, aki nagyon örül annak, hogy a rapper is a csapatot erősíti.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?