FÜLES

Durva részletek derültek ki Curtis legújabb botrányáról, súlyos büntetést kapott

Hónapokig a pálya közelébe se mehet.
címkék:
  • Szerző: Doris

Brutális eltiltást kapott Curtis, aki novemberben tért vissza a focipályára az az Újpest FC futsal csapatának játékosaként. Ám már a második meccsen botrány tört ki!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A Bors arról számolt be, hogy bár a rapper korábbi elmondása szerint ő csak egy csapattársa védelmére kelt, és meglökte ellenfelét, kiderült, ennél jóval több történt.

Az Újpest Futsal Club SE sportszervezet részéről Széki Attila játékos a 15§2/b és a 21§2/b megszegése miatt, valamint a 9§1/d/3 alapján 2021.11.20-ig minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltva - olvasható az MLSZ Budapesti Igazgatóságának legfrissebb fegyelmi határazatában.

Curtist tehát egy évre eltiltották, és a paragrafusok alapján az is kiderült, nem csak lökdösődött.Az első pont ugyanis azokra a labdarúgókra vonatkozik, aki az ellenfelét leköpi, lefejeli, tenyérrel, kézzel, ököllel, karral, könyökkel vagy térddel, illetve valamilyen tárggyal megüti, vagy ezekre kísérletet tesz. Ezek valamelyikét követhette el Curtis.

Ám eltiltását súlyosbította, amit a játékvezetővel szemben tett.

A fegyelmi szabályzat 21. paragrafusa szerint ugyanis eltiltás jár annak, aki a játékvezető személyére sértő kifejezést használ, ilyen jellegű mozdulatot tesz, vagy a játékvezetővel szemben fenyegetően lép fel. A rapper tehát ilyen jellegű vétséget is elkövetett.

Ahogy arról már a is beszámolt, a rappert a második, igencsak parázs hangulatú meccsén állították ki, mert kis híján verekedés alakult ki a rapper és az Issimo budapesti Futsal Klub egyik játékosa között. Szerencsére azonban Óvádi László az Újpest Futsal Klub alelnöke és egyben játékosa még időben szétszedte a focistákat.

Curtis az eset után azt mondta a Blikknek, hogy végtelenül feldühíti az, ha egy idősebb játékos bánt egy nála sokkal fiatalabbat a pályán, emiatt úgy érezte, hogy meg kell védenie a csapattársát.

„Nekünk az egyik sorunk csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenéves fiatalok. Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt! Nem ütöttem meg senkit, csak arrébb löktem és kicsit megrángattam az ellenfél játékosát, hogy tudja hol a helye

- állította.

Ám mostanra kiderült, jóval többről volt itt szó holmi lökdösődésnél.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?