FÜLES

Óriási balhé tört ki Curtis meccsén: Dulakodni kezdett a rapper, akár el is tilthatják

Óvádi László, az Újpest Futsal Klub alelnöke és egyben játékosa még időben közbelépett, megelőzve a még nagyobb bajt.
címkék:
  • Szerző: Doris

Curtis egyik fiatal csapattársa védelmére kelt, ezért kis híján verekedés tört ki a legutóbbi meccsén – tudta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Óvádi László, az Újpest Futsal Klub alelnöke szerint a rapper kissé valóban átlépte a sportszerűség határát, tette miatt ki is állították!

„A mérkőzésen fej fej mellett haladt a két csapat, nyilván mindketten győzni akartunk. Aztán egy összecsapás után az egyik fiatal csapattársunkat a tettlegesség határát súrolva megfenyegették, Curtis pedig azonnal a védelmére kelt. Dulakodni kezdtek, de sikerült őket szétválasztanom! Mindkét játékos piros lapot kapott, hozzáteszem, teljesen jogosan! Attila kiállt társa mellett„ – mondta a Blikknek Óvádi, hozzátéve, a meccs végén Curtis kezet adott az ellenfelének, így elcsitult a dolog.

A Blikk megkereste Curtist is, aki elmondta, hogy végtelenül feldühíti az, ha egy idősebb játékos bánt egy nála sokkal fiatalabbat a pályán, emiatt úgy érezte, hogy meg kell védenie a csapattársát.

”Nekünk az egyik sorunk csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenévesek. Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt! Nem ütöttem meg senkit, csak arrébb löktem és kicsit megrángattam az ellenfél játékosát, hogy tudja, hol a helye! De tényleg, ezek tizenöt-hat-hét éves gyerekek és odajön egy idősebb csávó, aki elkezdi rángatni, meg ütögetni a kisfiút?! Hogy képzeli ezt?! Egyszerűen nem hagyhattam„ – fogalmazott a rapper, aki tisztában van vele, hogy fegyelmi tárgyalás vár rá, és egy időre el is tilthatják.

”Úgy állítottak ki, hogy kb. 2 másodperc lett volna még a játékból és vége is lett a meccsnek, amit egyébként hazai pályán 8-6-ra meg is nyertünk, amiből 4 gólpasszt én adtam„ – büszkélkedett a rapper, aki végül a meccs végén, az öltözőben elnézést kért.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?