SZTÁRDZSÚSZ

Curtis: Sosem gondoltam, hogy szerelmes leszek egy férfiba

Széki Attila, azaz Curtis Ábel Anita műsorában beszélt érzéseiről. Azt mondta, révbe ért az élete!
  • Szerző: Ripost

Curtis a NőComment!-ben vendégeskedett, ahol az apaság csodálatos érzéseiről beszélt, de újra szóba került az elmúlt másfél év egyik legnagyobb botránya is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Úgy érzem, most érkeztem meg arra a helyre, ahol jó lennem. Jól érzem magam. Végre önálló produkcióval is ki tudok lépni a színpadra. Végre a magam ura vagyok, és azt csinálhatom, amit én igazán szeretek. (…) Sosem zavart, hogy Majka nagyobb figyelmet kap nálam a médiában, az viszont zavart, hogy nagyon sok dalt írtam, és sokszor úgy jelent meg az újságban, hogy Majka új dala megint az első helyen van. Ez nagyon sokszor így volt. (...) Nem haragszom Majkára, hiszen ő nem tehetett erről. Egyedül arra haragszom, amit csinált, mert ez nem tartozott senkire. Tudom, hogy már megbánta ezerszer, hogy ő ezt így csinálta” – magyarázta a rapper, akinek az élete teljes fordulatot vett a rehab óta, és amióta megszületett a kisfia.

„Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba” – nevetett. „Ez egy csoda. Pelenkázok, fürdetek, mindent csinálok. Szeretem ezt az egészet, amiben vagyunk. Nagyon szerelmes vagyok a feleségembe. Az pedig, hogy megszülte a Donit, még közelebb hozott minket. A kisfiam világra jöttével egy jobb Széki Attila is született.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?