SZTÁRDZSÚSZ

Nem hallgat tovább: Kitálalt Curtisről a volt felesége

Curtis gyerekének édesanyja, Krisztike sokáig nem beszélt szakításuk kínos részleteiről, most azonban megtörte a csendet.
  • Szerző: ripost

Amint a is megírta, Curtis egy videóinterjúban vallotta be, hogy sokszor volt hűtlen, és igazából az összes barátnőjét megcsalta. Vagyis feleségét is, akivel egyébként már a válópert is elindították. Az ominózus nyilatkozat után döntött úgy Kriszti, hogy nem hallgat tovább, kitálal a rapperről és szakításuk pontos okáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Krisztike nem hallgat tovább a szakítás részleteiről

Krisztike nem hallgat tovább a szakítás részleteiről
Fotó: Ripost

„Nem lepődtem meg, amikor elmondta, hogy minden barátnőjéhez hűtlen volt. Tudtam, hogy engem is megcsalt, bár tény, hogy sokáig nem akartam tudomást venni róla. Homokba dugtam a fejemet, marcangoltam magam, próbáltam túllépni a történteken, és azzal nyugtattam magam, hogy nem én vagyok az egyetlen nő, akit megcsalt” – magyarázta Kriszti a Story magazinnak, aki elmondta, hogy várandóssága alatt szembesült férje botlásával.

„Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie (...) Végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek” – mesélte az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?