FÜLES

Hivatalosan is elindítja a válást Curtis és Kriszti

Bár tavaly év elején külön költözött Curtis és felesége, a rapper nemrég úgy nyilatkozott, hogy nem látja szükségét, hogy hivatalosan is elváljanak a gyermeke édesanyjával. A Bors kiderítette, az egykori pár meggondolta magát: elindították a folyamatot.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Curtis a napokban Instagram-oldalán egyik bejegyzéséből úgy tűnt, elvált, mivel volt feleségként említette meg gyermeke édesanyját. Kiderült, ez közel sincs így. A rapper és Krisztike hivatalosan még mindig férj és feleség, pedig tavaly február vége óta nincsenek együtt. A rapper a Hot! magazinban novemberben még úgy nyilatkozott, megmaradt a jó viszony Krisztivel, ezért nem sürgeti a jogi procedúrát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Curtis és Krisztike tavaly február vége óta nincsenek együtt

Curtis és Krisztike tavaly február vége óta nincsenek együtt

„Egyelőre nem válunk el, mert nem látjuk ennek szükségét. Krisztivel remek a kapcsolatunk” – mondta a magazinnak. Ezzel szemben a minap Krisztike a Borsnak elárulta: meggondolták magukat. Ő már azt állította, hogy megtették az első lépéseket a közös életük teljes lezárásához.

„Ebben a témában nem szívesen nyilatkozom, nem vagyunk még túl a váláson, de folyamatban van” – mondta szűkszavúan. De vajon mi oka lehet annak, hogy több mint egy éve húzódik az ügy? Talán eleinte abban reménykedtek, hogy helyre tudják hozni a kapcsolatukat. Igen ám, de a rapper időközben továbblépett. Egy új nő, Barna Judit oldalán találta meg a boldogságot, akivel már az is szóba került, hogy gyereket vállaljanak. Vélhetően az új barátnőnek köszönhető, hogy nem húzzák tovább a folyamatot.

Bizonyára túlontúl kínos lehet mindkettőjük számára, hogy bár ország-világ tudja, nincsenek együtt, jogilag még mindig felelősséggel tartoznak egymás iránt. És persze a ko­ronavírus-járvány sem könnyítette meg a helyzetüket, vél­hetően a bírósági ügyek is lassabban haladnak a korlá­tozások miatt. Az biztos, hogy a gyerekkérdésben nincsenek vitáik, a kisfiukat Krisztike neveli, de Donit gyakran látni az édesapjával is, hiszen a rapper semmikép­pen nem akar kimaradni az életükből.

A Facebookon jelentették be a szakítást

Tavaly augusztusban derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír, amikor Curtis és neje, Kriszti alig egy évvel az első házassági évfordulójuk után, néhány perc különbséggel, közösségi oldalaikon tudatták rajongóikkal a szomorú fordulatot: zátonyra futott a házasságuk. Sőt az is kiderült, hogy fél évig titkolták, hogy nincsenek együtt.

„Hatalmas szomorúságomra, ezermillió kitartás és próbálkozás után, sajnos így alakult az életünk. Hónapok óta nem vagyunk együtt. Szerencsére jó a viszonyunk, mivel van egy csoda gyerekünk, aki már egy életre összeköt minket… akiért minden egyes nap hálás vagyok” – írta a rapper neje.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?