SZTÁRDZSÚSZ

Csepregi Éva: Az a fajta anyós vagyok, aki...

Megnősült a Neoton Família énekesnőjének fia. A 29 éves Dávid alig néhány napja férj, de Csepregi Éva már vérbeli anyósként viselkedik, és élvezi az új szerepet: saját lányaként szereti a menyét.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus-járvány miatt hónapokig kérdéses volt, mikor tud összeházasodni Heatlie Dávid és kedvese, Dóra. Az ifjú pár végül múlt pénteken kelt egybe Szentendrén családi körben. Csepregi Éva öröme azért is teljes, mert rajong a menyéért, Dórát máris a lányának tekinti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTv

„Drága Dávid és Dóri Heatlie. Vagyis Dó és D! Boldog vagyok, mert már van egy csodás nagyfiam és egy csodás lányom is. Sok boldogságot nektek szívből és szeretettel! Anyukátok, Éva” – köszöntötte Facebook-oldalán a fiatalokat.

A szertartásra Magyarországra utazott a vőlegény skót származású édesapja, Bob Heatlie is, így majdnem teljes volt a két család.

„Bob testvérei is jöttek volna, de sajnos nem tudták megoldani az utazást, de ezzel együtt is na­gyon megható volt minden„ – újságolta a Bors megkeresésére Csepregi Éva. „A fiam felnőtt férfi, aki persze mindig az én kicsi fiam marad, pénteken mégis új életszakaszba léptünk: férj lett saját családdal. Boldoggá tesz a boldogsága, de közben nehéz dolog ez... Amellett, hogy meghatódtam az esküvőn, meglepett, hogy milyen érzések ébredtek bennem: egyszerre volt örömteli és szomorkás élmény.”

Fotó: Bors

Csepregi Éva már készül a nagymamaságra is.

„Nagyon remélem, megadatik nekem, hogy nagymama le­gyek. Pont benne va­gyok abban a korban, hogy illene azzá válnom. Sze­rencsés ember vagyok” – magyarázta az énekesnő.

„Az élet majd' minden fontosabb csodáját megéltem már. Voltam sikeres, aztán voltam felhőtlenül boldog a kisfiam születése után, és most remélem, hogy nagymamaként is kiteljesedhetek. Nyilván nem lesz hétköznapi életünk a szakmám miatt” – tette hozzá nevetve Csepi. „Ha majd jönnek az unokák a nagyihoz, nagy valószínűséggel egy koncerten kötnek ki, nem a kertben a mászókán, mint másoknál. De ez így van jól. Dávid is már pici korában ott sertepertélt a bulikon egy kis játékgitárral.„

Az énekesnő kiváló kapcsolatban van a menyével, Dórival, ezért úgy gondolja, hogy jó anyós.

Fotó: Bors

„Az a fajta anyós vagyok, aki mindig rendelkezésre áll, ha a fiataloknak szükségük van rá. Ha kérdeznek, elmondom a véleményemet, de nem vagyok tolakodó, kéretlenül nem traktálom őket. Bár nyilván sokkal több élettapasztalattal rendelkezem, nem védhetem meg őket az élettől. Hibákat kell elkövetniük, amiből tanulni fognak, hagyni kell, hogy a saját sorsukat kovácsolják. Persze ez sokszor nehéz, de így helyes. Ha együtt vagyunk, nagyon sokat nevetünk, jól érezzük magunkat a menyemmel és a fiammal egymás társaságában. Szerintem jó fej anyós vagyok.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?