SZTÁRDZSÚSZ

Csak megjátszotta az idegösszeomlást Mick Jagger

Menyasszonya tavalyi öngyilkossága mégsem rázta meg annyira a Rolling Stones frontemberét, és titokban már régen egy fiatal barátnője van.
  • Szerző: The_M

Még bő egy hónapja is az a hír járta Mick Jagerről, hogy az idegösszeomlás szélén van szerelme tavalyi halála miatt. Ám a legfrissebb információk alapján, úgy tűnik, hogy nagyon nem bánkódott ő L'Wren Scott öngyilkossága miatt.

Megint szerelmes

A hetvenegy éves rocker mellett ugyanis egy új hölgy tűnt fel, aki pont 43 évvel fiatalabb nála, és igencsak elcsavarta Mick fejét. A kapcsolatukat hivatalosan nem hajlandóak megerősíteni, de Melanie Hamrick mindig ott van, ahol a Rolling Stones frontembere. A titkolózásuknak pedig nagyon prózai oka van. A románcuk már tavaly év eleje óta tart, vagyis L'Wrent megcsalta a balerinával.

Sőt az sem kizárt, hogy Scott tudott Melanie-ról, és nemcsak az anyagi gondjai miatt döntött az öngyilkosság mellett, hanem a párkapcsolati válságuk is közrejátszott szörnyű tettében. Ebben az esetben pedig sokak szerint kijelenthető, hogy Jagger igencsak felelős menyasszonya haláláért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?