SZTÁRDZSÚSZ

Ciki vagy sem, ezeknek a magyar sztároknak még érettségijük sincs

Úgy tûnik, manapság egyre inkább igaz: nem feltétlen szükséges az érettségi ahhoz, hogy híres és sikeres legyen az ember.
  • Szerző: Angie

Összegyűjtöttünk néhány magyar sztárt, akik érettségi nélkül is jól boldogulnak.

Caramel pszichológus szeretne lenni

Caramelnek évek óta nagy vágya, hogy visszaülhessen az iskolapadba, és befejezhesse középiskolai tanulmányait. Mi több, szeretne diplomát is szerezni. Komoly tervei vannak, ám mivel hónapokra előre tele van a naptára a fellépésekkel, aligha lenne ideje magolni a tételeket.

"Tulajdonképpen csak az utolsó évet nem sikerült befejeznem a suliból. Azóta tervezgetem, hogy újra belevágok! Ha úgy alakul, a későbbiekben szívesen lennék pszichológus. A Megasztár óta a zenének élek, ráadásul amióta megszületett a kislányom, apaként is helyt kell állnom. De nem mondok le a papírról és a tudásról”

– árulta el lapunknak Magyarország egyik legelismertebb énekese, aki több oknál fogva is fontosnak tartja a műveltséget.

Nyomaszt a hiányosság, amit szeretnék pótolni. Részben magam miatt, részben pedig a kislányom végett

– mondta a %%-nak a 35 éves Caramel.

Görög Zita lázadásból nem érettségizett

Görög Zita tanulás helyett inkább a munkát választotta. Modellként bejárta a világot, de a matek miatt évet kellett ismételnie. A gimnáziumot végül elvégezte, de az érettségit nem tette le. A modellből műsorvezető lett és mai napig nem okoz számára gondot, hogy az életéből ez az egy momentum kimaradt.

Majka folyamatosan képzi magát

A TV2 sztárja, fiatalon mindent kitalált, csak ne kelljen tanulni. Szakmunkás bizonyítványt azonban szerzett, egy ideig villanyszerelőként dolgozott, de az érettségit mai napig nem tette le. Ennek a hiányát azonban aligha érzi! Ma nincs, aki megkérdőjelezné a tehetségét. Majka egyik legkeresettebb műsorvezető és a zenei pályafutása is töretlen.

Tóth Gabi 10 éve halogatja a vizsgát

Tóth Gabi korábban azt mondta: nem vár tovább, leérettségizik, de ez idő hiányában még mindig nem történt meg. Érthető, hogy Gabi inkább a karriert választotta, hiszen a Megasztárban egy csapásra megismerte az ország. De ez áldozattal járt.

"Nem azért nem érettségiztem le, mert nem kell a papír. Egyszerűen én a karriert és a lehetőséget választottam, ami nagyon ritkán adódik az életben. Vagy ottmaradok az iskolapadban és leteszem az érettségit, hogy mindenkinek megfeleljek, vagy énekesnő leszek”

– mesélte Gabi.

 

És ezeket olvastad már?