SZTÁRDZSÚSZ

Karanténháj: Brutális fogyókúrába kezdtek a magyar sztárok

Az elmúlt egy évben minden megváltozott, így az étkezési szokásuktól is eltértek a celebek.
  • Szerző: Angie

A koronavírus miatt több mint egy éve nincs, vagy csak hébe-hóba volt munkája a hazai művészvilágnak. Nem csoda, hogy teljesen felborult a bioritmusuk, ahogy az sem meglepő, hogy a boldogságot sokszor étel és egy kis nasi formájában vették magukhoz a celebek.

Majka fogyókúra

Majka nem eszik húst, hogy lefogyjon (Fotó: Sulyok László / Ripost)

Igen ám, de mostanra többen is észrevették magukon, hogy felszaladt pár kiló, amitől még a nyitás előtt szeretnének megszabadulni. Mindenki más módszerrel próbálkozik.

Majka már egy hónapja nem eszik húst

Majka az Instagram-oldalán, videóban vallotta be, hogy bizony van mit ledobnia és nyárra, amikor esetleg elindulhatnak a koncertek, jól akar kinézni. „Ki akarom pattintani magam, hogy jól nézzek ki. A lényeg az, hogy azért akartam részt venni a nagy átalakuláson, mert évek óta küzdök azzal, hogy edzek, de valójában egy szinten megragadok. Ráadásul amúgy is hízásra hajlamos vagyok. Borzasztóan szeretek enni és a rendszertelen életembe felborul a biológiai órám. Az elkövetkezendő 16 hétben nagyon speciális diétát kell követnem. Rengeteg fehérjét kell fogyasztanom és Hajni otthon kitalálta, hogy nem eszünk húst. Ez egy másfél hónapja tart, de három hete, valami olyan könnyedség van bennem, ami előtte nem volt. Flexibilis vega vagyok, mert halat meg rákot eszem” – mondta Majka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Köllő Babett esténként rájárt a hűtőre

Köllő Babett gumicukorral fogy

Köllő Babett szeretné megőrizni formás alakját (Fotó: TV2)

Köllő Babett mindig gyönyörű, de úgy érzi, hogy a karantén alatt kicsit többet engedett meg magának a kelleténél. „Esténként azt vettem észre, hogy bármikor bementem a spájzba, mindig hoztam ki magammal valami harapnivalót. Állandóan ettem valamit, ezért most egy újfajta diétát próbálok ki. Egy gumicukrot rágcsálok el, amire sok vizet kell inni, és ettől csökken az ember étvágya” – mondta Babett, de kiderült, hogy Horváth Gréta is hasonló módot választott a fogyáshoz.

Megyeri Csilla sem szeri a karanténhurkákat

Megyeri Csilla nehezen adja le a kilókat

Megyeri Csillának 7-8 kg-tól kell megszabadulnia (Fotó: Ripost)

Csilla szeret enni, de azt még jobban szereti, ha csinosnak látja magát a tükörben. Most ezen dolgozik. „Tudom, hogy sokan elégedetlenek vagyunk mostanság az alakunkat illetően, köztük én is. A karantén hájacskák rajtam is megjelentek, ami nagyon zavar. A nyirokmasszőr Lilit megkérdeztem, hogy frankón mondja meg, szerinte mennyi súlyfelesleg van rajtam, és azt mondta, 7-8 kg-t kellene ledobni, ha olyan akarok lenni, mint jobb pillanataiban. Figyeljek jobban oda a kajcsira, mozogjak stb... Egy hete ismét nekiálltam! Szépen lassan elhagyom a szénhidrátot és a cukrot, és mozgok” – mondta el Csilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?