SZTÁRDZSÚSZ

Brutális erőszak! Kim Basinger lányát három férfi verte össze - galéria

Ismeretlen okból, három férfi előbb zaklatta, majd kegyetlenül megverte Kim Basinger és Alec Baldwin közös lányát, Irelandet.
  • Szerző: The_M

Miközben Alec Baldwinnak annak kéne felhőtlenül örülnie, hogy megszületett a harmadik gyereke, azért idegeskedik, mert bántalmazták legidősebb csemetéjét. A tizenkilenc éves Ireland Baldwint hétfő éjszaka három férfi megtámadta, majd meg is verték. Az esetről a modell képtelen beszélni, de az egyik barátja elárulta, hogy miért vannak óriási zúzódások az arca mindkét oldalán.

Azt pontosan nem tudni, hogy miért bántak el Irelanddel, de valószínűleg szexuálisan akartak közel kerülni hozzá, ugyanis az elkövetők napok óta követték a kocsiját. Majd megvárták, míg egyedül maradt, és akkor körbevették. Az sem tisztázott, hogy a fején látható sérülések mellett esett-e más baja is.

Nincs jó éve

Azok után, hogy tavaly villámsebességgel repült a legsikeresebb modellek közé, idén egyelőre nincs sok szerencséje a Baldwin lánynak. Anyjával, Kim Basingerrel megromlott a viszonya, mert a színésznő féltékeny a sikereire. Aztán szakított vele a barátnője, az Angel Haze néven ismert rapper hölgy, amitől idegileg összeomlott, és alkohol-, valamint gyógyszerfüggő lett. Emiatt az elmúlt két hónapot egy rehabilitációs intézetben töltötte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?