SZTÁRDZSÚSZ

Britney égve hagyta a gyertyákat, kigyulladt az otthona

Az énekesnő rendkívül felelőtlen volt, a házi konditerme bánta a dolgot.
  • Szerző: The_M

Ahogy sokan mások, Britney Spears is edzős videókkal szórakoztatja magát és a rajongóit a házi karantén idején. A legutóbbi posztjában azonban elárult valamit, amiről eddig nem tudott a világ.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Tavaly december óta az énekesnő csak a teraszán, a kertjében vagy a táncstúdióban látható edzés közben, és ennek megvan az oka: a házi konditermét felgyújtotta. Britney égve hagyott két gyertyát, amitől az egész szoba lángra kapott, csak két gép és egy tükör vészelte át a tűzvészt. De szerencsére a ház többi részére nem terjedtek át a lángok.

but yes …. I burnt it down 🙈. I walked past the door to the gym and flames 🔥🔥🔥🔥 BOOM !!!!!! By the Grace of God the alarm 🚨 went off after that and yippy hoorah nobody got hurt 🙏🏼. Unfortunately now I have only two pieces of equipment left lol and a one-sided mirror gym 🙄🙄🙄 !!!!! But it could be much worse so I’m grateful. Pssss I like working out better outside anyways 🌸🌸🌸🌸🌸 !!!!

Spears-nek láthatóan nincs szerencséje az edzésekkel, a tűz után pár hónappal eltörte a lábát, miközben egy koreográfiát gyakorolt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?