SZTÁRDZSÚSZ

Így segítenek a sztárok a koronavírus-járvány idején: Ez neked is jól jöhet!

Vészterhes időket él át Magyarország. Most egy láthatatlan ellenséggel vívunk kemény harcot, aminek megfékezéséhez elengedhetetlen, hogy az emberek önmérsékletet tanúsítsanak, és betartsák a kormány intézkedéseit. A bezártság komoly lemondásokkal is jár, ezen próbálnak enyhíteni hazánk hírességei.
  • Szerző: BDF

Kisó: A gyerekek és az idősek is csatlakozhatnak

Kisó 20-30 perces edzéseket tart majd a virtuális térben, ami minden korosztálynak megfelelő gyakorlatokat tartalmaz. Így a gyerekek és az idősek is részt tudnak venni rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Öt perc több a semminél óráim lényege, hogy napi öt perc mozgással is tudunk tenni az egészségünkért. A jelenlegi válsághelyzetben nem tartom meg az edzéseimet, de szeretném, hogy a vendégeimnek jó legyen, illetve ezáltal másoknak is tudok segíteni. Ezért heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezem online. Egyébként nagyon pozitív, hogy mások is hasonlóképpen járnak el, az én edzéseim annyiban lesznek mások, hogy húsz- harminc percig tornázunk majd, és így a gyerekek és idősek is bátran csatlakozhatnak” – mondta el a -nak Kisó.

Fotó: Instagram

Hajdú Péter: Vitaminitalt adunk ajándékba

Hajdú Péter is a maga eszközeivel próbálja enyhíteni a veszélyhelyzet kapcsán kialakult nehézségeket.

Miután a kormány döntése alapján keddtől az éttermek csak délután három óráig tarthatnak nyitva, házhoz szállítással könnyíti meg az ételrendelést. „Az éttermemben eddig is működött a házhoz szállítás, az új helyzet miatt azonban felkészültünk arra, hogy az eddiginél több rendelés érkezik be hozzánk. Mi ilyen módon szeretnénk segíteni a törökbálinti lakosoknak, illetve azzal, hogy a rendelés összegétől függetlenül egy svájci vitaminitalt adunk minden megrendelőnknek” – mondta el a -nak Péter, aki fokozottan odafigyel a beosztottak és a megrendelők biztonságára. „Nálunk is bevezettük, hogy a futárnak és a megrendelőnek nem kell találkoznia egymással, hogy teljesen elkerülhessék a fizikai kontaktust. Emellett tervezzük, hogy szórólapokkal hívjuk fel a házhoz szállítás lehetőségére az idős lakosok figyelmét” – fogalmazott a producer.

Fő a biztonság☝🏻😊 #maszk

Mága Zoltán száz tabletet vásárol a rászoruló gyerekeknek

A hegedűművész eddig is ott segített, ahol tudott, így nem volt kérdés, hogy a koronavírus kapcsán kialakult helyzetben is kiveszi a részét az önkéntes munkából.

Mága Zoltán száz darab tabletet ajánlott fel a nehéz sorsú gyermekeknek, hogy ezzel is segítse a távoktatásuk megkönnyítését. „Egy barátommal segítem, támogatom a hátrányos helyzetben élő roma és nem roma származású gyermekek oktatását, képzését. A közös felelősségvállalás és áldozathozatal jegyében 100 darab tabletet vásárolok a rászoruló gyermekeknek, azoknak, akik nem rendelkeznek ilyen informatikai eszközökkel, és szüleiknek komoly anyagi problémát okozna azok beszerzése” – fogalmazott a hegedűművész, aki összefogásra szólította fel az embereket. Összefogásra hívom a jóakaratú embertársamat: segítsük a hátrányos helyzetben, főként falvakban élő gyermekeket, az időseket. Lehetőségeikhez mérten segítsenek Önök is embertársaiknak, akár adakozással, gyűjtéssel, vagy egy bevásárlással, odafigyeléssel, törődéssel is” – kérte a közönségét Mága Zoltán.

Katus Attila: Próbálok picit jobb hangulatot teremteni

Katus Attila edzőként elsősorban arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy higiénia mellett testmozgásra is fektessenek nagyobb hangsúlyt a bezártság alatt.

Az immunrendszer erősítéséhez kiváló eszköz a testmozgás. Valószínűleg nem lesz olyan nehéz az óra, mint egy edzőteremben. Egyszerűbb gyakorlatokat fogunk végezni, próbálok picit jobb hangulatot teremteni, hiszen rendkívül fontos, hogy a stresszes, sokkos környezetben, amiben az emberek most vannak, kimozduljanak. Biztonságos és hatékony edzést tartok majd rendszeresen az interneten, így szeretném segíteni az embereket” – mondta el a -nak Attila.

Jó reggelt, sziasztok! 🙂 Igen fontos bejelentést teszek, és arra kérlek Titeket, hogy osszátok meg Ti is, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetem. 😉 Sok szeretettel várlak Titeket március 18-án, szerdán 18:30-tól élőben egy 60 perces #bestbodyaerobik órára. 😉 Tartsatok velem. 😉 . #bestbodyaerobik #live #elokozvetites #homeoffice #tartsatokvelem #ikozosseg #mik #edzo #fitness #aerobik #katusattila

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?