SZTÁRDZSÚSZ

Botrány, perverz képekkel zaklatják a magyar énekesnőt

Egy ideje állandó félelemben tölti mindennapjait Marcellina, a szaxofonos–énekesnőt ugyanis egy gátlástalan, perverz férfi zaklatja. Az őrült illető még attól sem riadt vissza, hogy a nemi szervéről készült fotóval sokkolja Marcellinát, akinél ekkor betelt a pohár. A rendőrségtől kért segítséget a zaklató miatt!
  • Szerző: Doris

Marcellina rengeteg rajongótól kap üzenetet, amikre mindig készségesen válaszol, ám arra legrosszabb álmában sem gondolt, hogy egy őrült férfi szemeli ki magának. Márpedig sajnos így történt. Az énekes-szaxofonos a -nak mesélte el a kissé rémisztő és roppant kellemetlen történetet.

„Az illető a semmiből bukkant elő, eleinte obszcén fotókat küldözgetett, ami már önmagában sokkoló volt. Eleinte semmit sem reagáltam, reméltem, hogy abbahagyja. De sajnos nem így történt, mindhárom Facebook-oldalamra írogatni kezdett” – sóhajtott Marcellina, aki a klubtagokhoz fordult segítségért. Azonnal írt mindenkinek, hogy töröljék a megszállott alakot a csoportból. Ekkor a férfi vélhetően bedühödött, mert még durvább lépésre szánta rá magát.

A privát oldalán fenyegette meg Marcellinát azzal, hogy ha nem engedi vissza a csoportba, akkor mindennek elhordja őt a világhálón. Az énekesnő szerint olyan trágár és obszcén szavakat használt, amelyek egész egyszerűen nem tűrnek nyomdafestéket. Mivel Marcellina erre sem reagált, a gátlástalan fickó az Instagramon is zaklatni kezdte őt.

„Egészen konkrétan a nemi szervéről küldött nekem egy képet, majd azt is kifejtette, hogy szíve szerint mit tenne velem. Elsápadtam, szóhoz sem jutottam. Amikor észlelte, hogy nem reagálok, ezt kérdezte: na mi van, nem elég nagy?” – idézte fel Marcellina az ijesztő és egyben gusztustalan helyzetet, ami után úgy érezte: vége, betelt a pohár!

Így hát a rendőrséghez fordult, hogy megkérdezze, hogy tudna végleg megszabadulni az őrült rajongótól. A rendőrségen közölték, hogy amit a férfi művel az bőven kimeríti a szeméremsértés kategóriáját.

„A rendőrségen azt javasolták, hogy jelentsem fel az illetőt, mert az IP-cím alapján könnyen meg tudják találni, és bíróság elé kerülhet„ – árulta el Marcellina, aki bízik benne, hogy az őrült magától eltűnik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?